10 fantastiske tunge album som slår sammen musikksjangre

Den norske rockegruppen Bokassa, noen ganger identifisert i lyd som stonerrock eller hardcore punk, lager en type tung musikk som kombinerer elementer fra mange forskjellige gitarstiler.

Med sitt nye album Molotov Rocktail Fredag ​​(3. september) ba Loudwire gruppen om å dele hva de synes er viktige rock- og metalalbum som smelter sammen forskjellige sjangere.

Bokassa -vokalist og gitarist Jørn Kaarstad takket og kuraterte en tur som identifiserer fordelene til Limp Bizkit Sjokolade sjøstjerner og vann med smak av pølser mens han roser DRIs crossover -appell Thrash Zone. Og det er mange andre stopp underveis.

Onsdag (1. september), to dager før Molotov RocktailVed utgivelsen delte Bokassa den siste singelen fra albumet hans, rockesangen “Hereticules”, sammen med en musikkvideo for sporet.

“‘Hereticules’ er en av våre favorittsanger på albumet,” sa bandet. en reise for lytteren. En så gal sjangersmelte låt fortjener en gal video med koreograferte dansetrinn. Så det var det han fikk! “

Se Kaarstads valg for tunge sjangerfusjonsalbum rett under videoen. Se mer Bokassa i bokassaband.com.

Bokassa, “Hereticules” musikkvideo

10 fantastiske Heavy Genre Fusion -album

Noen av de mest fascinerende rock- og metalalbumene forener musikalske sjangre så sømløst at de skaper en unik lydverden. Her er 10 klassiske tunge utgivelser som gjør nettopp det, valgt av Jørn Kaarstad, frontmann for de norske rockerne Bokassa, et band som spiller høy musikk som krysser musikalske grenser.

Det beste metallalbumet på 40 undersjangere

READ  Timothee Chalamets etterlengtede sci-fi-episke Dune som har premiere på filmfestivalen i Venezia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *