-11 % rabatt for hver €100 av kjøp med koden SINGLES11

I stedet for å tilby deg dusinvis av tilbud i hele katalogen, har Samsung valgt Unique Day for en måte som er like enkel som den er fryktelig effektiv for å få deg til å gjøre veldig imponerende besparelser på de nyeste produktene.

Faktisk tilbyr merket deg én enkelt kampanjekode for hele katalogen din. Hvis du ønsker å legge inn en bestilling, er alt du trenger å gjøre når du validerer betalingen skriv inn koden SOLTEROS11og du vil automatisk motta rabatt på kjøpesummen.

Prinsippet for denne spesielle endagsrabatten er igjen veldig enkelt. Samsung lar deg nyte 11 % rabatt for hver € 100 av kjøp. Jo større ordrebeløp, jo større rabatt! Ideell derfor å velge denne splitter nye smarttelefonen som du har ønsket deg i så mange uker, og dette til den beste prisen.

Dette tilbudet er tilgjengelig fra Torsdag 10. november kl 17.00. før Fredag ​​11. november kl 23:59.. Som du kanskje har forstått, slipper du å gå rundt for å dra nytte av disse lave prisene som vi ikke vil se igjen på kort sikt.

Koden SINGLE11 er gyldig i Samsungs nettbutikk og i kategoriene smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, så vel som i tilkoblede klokker, hodetelefoner, Lifestyle 2022 TV-er, projektorer, monitorer, tilbehør og til slutt i utvalget av BeSpoke-apparater. Ja, det er noe for moro skyld under Single Day Samsung.

Koden vil imidlertid ikke fungere på Neo QLED og QLED, OLED, Crystal UHD TV-er, samt lydbarer som tilbys av produsenten.

READ  Acer Nitro PC-skjermen er billig på Amazon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *