’13 Reasons «-stjernen Alisha Poe blir med Finn Wolfard i A24-filmen – Tidslinje

EKSKLUSIV: 13 grunner til hvorfor Stjernen Alisha Poe blir med Julianne Moore og Finn Wolfard i A24-filmen Når du er ferdig med å redde verden.

Et mors-komedie-drama regissert av Jesse Eisenberg, manus av Eisenberg og produsert av Emma Stone og SNL Forfatter-regissør-partner Dave McCurry gikk sammen med Moore for deres frukttre-banner.

Inspirert av Eisenbergs hørbare prosjekt med samme navn, fokuserer filmen litt annerledes enn lydboken, som Eisenberg skrev og spilte i. Det seksdelte lydprogrammet, som er satt over tre tiår, følger tre familiemedlemmer: Nathan, en far som lærer å gjenforenes med sin nyfødte sønn; Rachel, en ung høyskolestudent, søker å finne sin plass i et forhold og liv; Og Gigi, en ung mann, finner ut hvor han kom fra og hvor han skal. Billy Brick vil også spille.

Født i Norge og oppvokst i Los Angeles, er Poe mest kjent for sin rolle som Jessica i den vellykkede Netflix-serien 13 grunner til hvorfor.

I filmroller ble han nylig sett på SXSW-funksjonen Ja Gud ja Sammen med Natalia Dyer spilte hun sammen med Diane Keaton og Jackie Weaver på SDX Palmer. Andre TV-kreditter inkluderer Ray Donovan, Huluwin Normal, MTV Teen Wolf Og CBS « CSI: Cyber. Han er med Management 360, Green & Associates og Jacoby Austen.

Produsentene nektet å kommentere.

READ  Charlene av Monaco bruker mer enn Meghan, Kate, Mathilde og Letizia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *