2022 Qatar World Cup: Norge vil ikke se bort fra kampen

Earling Broad Holland Og laget hans har alle sjansene til å delta i verdensmesterskapet i 2022. Norsk fotball De stemte mot å boikotte VM i Qatar. Boikotten ble kalt av klubber og støttespillere i møte med vandrende arbeidsinnvandrere i emiratet.

Spesielt det forventede resultatet, for hvis Norge ennå ikke har kvalifisert seg til turneringen, vil de sannsynligvis bli det Det første landet i verden som vant VM Det vil bli avholdt fra 21. november til 18. desember 2022.

På en ekstraordinær konferanse organisert av Norges Fotballforbund (NFF) stemte 368 delegater for forslaget, mens 121 avviste det. En norsk ekspertrapport sto også imot boikott, og slo fast at det ikke var et tilstrekkelig verktøy, og anbefalte i stedet 26 tiltak for å integrere og utvide den sosiale fremgangen i Qatar.

“Uvitenhet er tilbaketrekking av Qatar og dets utfordringer, og dermed frata du deg selv muligheten til å forplikte deg til forbedringer,” sa Derje Sventson, president i Norges Forbund i begynnelsen av diskusjonene.

En av to nordmenn støtter boikotten

Tunge menneskelige skikker Noen medier nevner om arbeid og forberedelser til VM har satt spor i opinionen: ifølge en meningsmåling torsdag støtter en av to nordmenn boikotten og bare 26% er imot.

I følge Derje Schweinstein, FIFA Han hadde blitt informert om at valget av boikott ville være lik uttak. Norge ender med å miste spilleretten i de resterende kvalifiseringene til høsten. Sanksjoner forventes til de er ekskludert fra fremtidige internasjonale kamper.

Nå som trusselen er fjernet, er det opp til Workers -stjernen Erling Holland og teamet hans å kvalifisere seg. Norge ligger på fjerdeplass med 6 poeng ett skritt bak den tyrkiske lederen.

READ  Newcomb vant for 8. gang i styret valgt av Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *