230 Million EuroMillions Jackpot: Selv en enkel sparekontorente kan gjøre deg rik!

Denne tirsdagen står en rekordpremiepott på 230 millioner euro på spill igjen i EuroMillions. Det er igjen nødvendig å tro på en stor sjanse til å bli en stor vinner og se livet hans forandre seg for alltid, og tusenvis av spillere har allerede spilt med selvtillit som den utvalgte. Det er greit å gå dit: lykketall, fødselsdato, husnummer eller til og med en populær hurtigtest gir mer rom for sjanser.

Når billetten er kryptert, tenker alle allerede på hvordan de skal bruke sin fremtidige jackpot, selv om sjansen er liten. Vi ber ofte om det samme for å underholde kjære, investere i eiendom eller reise verden rundt. Men 230 millioner er et enormt beløp som gjør at du kan leve av fordelene dine selv etter å ha satt pengene dine i banken. Ja, basisrentene er 0,01 % selv i 2022 og 0,1 % lojalitetsbonus hos de fleste store belgiske banker.

Vi gjorde regnestykket: Å sette €230 millioner på en sparekonto ville gi €253 000 i året eller €21 000 i måneden. Hva du skal se kommer uten å berøre hovedstaden. Vær forsiktig med disse kontoadministrasjonsgebyrene eller takstene som kan knuse eller til og med utslette fortjenesten din. Vi ønsket også å vite om et slikt beløp ville ha fordel av en mer attraktiv rente for eieren.

«Med et slikt beløp blir dørene til alle banker, til og med Luxembourg eller Sveits, kastet på vidt gapLaurent Delmas, Willings kontoansvarlig og ekspert på kapitalforvaltning, ler. Men pass på, sparekontorentene er like for alle, rike eller ikke. På den annen side er horisonten veldig annerledes og folk med millioner av euro kan ta litt mer risiko og dra nytte av langsiktig avkastning på deler av formuen. Med aksjefond eller penger plassert i aksjemarkedet kan du oppnå svært attraktive priser. Vi tenker også på å investere i eiendom eller eiendeler som kunstverk, luksusbiler eller klokker. Det er bedre å ikke legge alle pengene i en kurv. «

READ  "Star AC" knuser alt i veien: en primær plan endret

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *