28 timer med brettspillmaraton i Gentioux-Pigerrolles

Spille brettspill uten stans i mer enn en dag. Dette ble tilbudt denne lørdagen og søndagen Genteux-PiggerolsInnen daLa Renouée delte plassen. Den ble hyret inn til arrangementet av medlemmer av Creuse-foreningen «La Bascule» for å organisere «Les 28h de jeu». Det startet klokken 14 denne lørdagen og ble avsluttet 28 timer senere klokken 18 denne søndagen. Rundt 60 personer deltok. gjennom hele helgen.

Blant de modigste er de som ikke sover gjennom det hele Femte utgave, som baptisten. «Vi er tre. Dette er et av de beste numrene å spille. Så det var mulig å lenke småleker gjennom hele natten. Det er en annen opplevelse hver gang du spiller. Ikke bare møte mennesker, men også oppdage nye spill og dele kunnskapen din om spillet, som ønsker å vare hele kvelden. Den typen nytelse som ikke lenger fokuserer på noe annet«, forklarer han.

Ifølge Remy, en av arrangørene, tillater arrangementet fremfor alt For entusiaster å møte : «Det er en mulighet for de som er utholdende, de som er vant til mye, til å spille spill som de ikke alltid har tid til å spille. Her har vi fortsatt en gruppe spillere som møtes jevnlig, men vi ser også folk som har mindre tid til å spille.

Dette er den femte utgaven av det 28-timers stykket som arrangeres på La Renouee.
© Radio France

Thomas Wichard
Noen av spillene tilgjengelig under dette maraton.
© Radio France

Thomas Wichard

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *