300 år med fossilt brensel, 10 millioner år med fusjon: Bill Gates-ekspert utstråler optimisme om kjernefysisk fusjon – Business AM

Kjernefysisk fusjon er en horisont som har fantasert om energieksperter i mange tiår. Nylig utvikling på dette feltet kan gjøre denne drømmen til virkelighet. Sjelden får vi så mye entusiasme i denne sektoren, ikke en ekspert fra Bill Gates» «bærekraftige» investeringsfond som ville komme for å legge sine to øre i giret, snarere tvert imot.

Hvorfor er dette viktig?

Mens mange land rundt om i verden har startet sin energiomstilling ved å fokusere på fornybar energi, jobber forskere bak kulissene for å gjøre atomfusjon til en realitet. Denne rene, ubegrensede energikilden er en drøm, men det er fortsatt viktig å ha midler til å finansiere forskning.

på nyhetene : En ny ode til kjernefysisk fusjon.

  • Phil Larochelle, en ekspert ved Breakthrough Energy Ventures (BEV), initiativet Bill Gates lanserte for å fremme bærekraftige energiløsninger, kom med en sann bønn for kjernefysisk fusjon denne helgen.
  • Under talen forklarte han også hvorfor kjernefysisk fusjon, til tross for dets utrolige potensial, ikke klarte å generere nok entusiasme blant investorer.

til

Denne fremhevede artikkelen er kun for abonnenter

Bli abonnent og få umiddelbar og ubegrenset tilgang til alle artikler. Nå hvem 1,99 € / måned.

Har du allerede abonnert? Logg på og få tilgang til alle premium-artikler.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *