“4. plass, beste resultat”

Etter å ha blitt nummer 4 i Hulst i den 13. runden i Cyclocross World Cup i Nederland søndag, klarte ikke Wood van Eart å få sin åttende seier på brøytefeltet denne sesongen.

Fra første runde, Van Eirt Han opplevde et mekanisk problem som kastet bort ham mange sekunder. Tjuefjerde, når tidspunktet for avreise kommer, Han endte til slutt på 4. plass på 1:09 etter Tom Bitcoin, Hit på søndag.

Jeg vet at jeg må få en god start på dette kurset. Jeg fikk det før jeg sluttet å dø“Van Airt svarte etter løpet.”Kjedet mitt ble sittende fast og jeg prøvde å trykke på pedalen, men det gjorde problemet verre. Etter det tapte jeg mange plasser, den virkelige kampen for å få denne andreplassen.

Med dette tilbakeslaget var den belgiske mesteren fornøyd med sin fjerdeplass. “To runder syklet jeg hardt, men jeg klarte ikke å tette gapet. Jeg kom tilbake til Doon Aids-teamet og innså at 4. plass var det beste resultatet jeg kunne få. Etter syv seire er lykken min definitivt over“, En lekkasje ‘WVA’.”Serien min ender med ulykke, det er synd. Jeg ville elsket å konkurrere om suksess i denne vakre banen, men jeg kan ikke endre det.

Van Eirt vil nå nyte en to-dagers ferie før han forsvarer tittelen som belgisk mester på Middelkerke neste helg, før han lanserer en cyclocross på Herentals.

READ  LeBron James er en ung spiller som har nådd 36 000 karrierepoeng

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *