4 Sapsia for å overvåke Boulder fremtidig boring utenfor Norge

Maritimt personale

Oscar, Norge – Norge har tildelt en tre-årig servicekontrakt til War Energy 4 Sapsia for å overvåke og analysere integriteten til fremtidige bore- og ferdigstillingsoperasjoner i Nordsjøen.

Halvparten av sitrin West Phoenix 13 produksjonsbrønner og en vanninjeksjonsbrønn vil bli boret i Boulder-feltet.

SWIM-tjenesten bruker retrobitable undersystemsensorer for å måle bevegelse og belastning på fløyelen. Dette gjelder avanserte algoritmer og maskinlæring kombinert med inngående domenekompetanse for å overvåke opphopning av utmattelseskader, godt støttet og strukturell integritet.

Denne tjenesten kombinerer digital duplisering av brønn- og stigerørssystemer med grensebetingelser og oppdateringer med sensordata. Sensordataene samles inn ved hjelp av ROV og lastes opp til 4Subseas Digital Service 4 Insight, som sies å utføre avansert analyse av dataene. Resultatene presenteres som lettfattelig innsikt og dashboards, som letter kompleks analyse og effektivt støtter kritiske konklusjoner.

I tillegg tilbyr selskapets domeneksperter digitale tjenester for avansert beslutningsstøtte til War Energys ingeniørteam for å sikre sikker drift.

06/24/2021

READ  DPO bydde på Norges PW Energy, Petroprosys Golfinho-sektor, sier kilder

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *