5 nye utenlandsstudier for sommeren 2021 | CU Boulder i dag

Er du interessert i å ta et CU Boulder-kurs i utlandet i sommer? Vurder deretter en CU-utdanning i utlandet Globalt seminar.

Disse kortsiktige programmene blir undervist og ledet av CU Boulder-fakultetsmedlemmer. De varer mellom to og seks uker og gir en liten gruppeopplevelse som lar studentene bygge sterke forbindelser med lærere og jevnaldrende. Education Abroad tilbyr mer enn 40 av disse alternativene, men sjekk ut noen av disse nye alternativene for sommeren 2021.

LAMS 3000: Reise, vitenskap og eventyr
3 studiepoeng, 3 uker

Lær om Darwin, La Condamine og Humboldt vitenskapelige ekspedisjoner fra et kulturelt perspektiv. Flere av de viktigste vitenskapelige oppdagelsene skjedde i Ecuador: Jordens faktiske form ble målt i nærheten av Quito, bevis på naturlig seleksjon ble funnet på Galapagosøyene, og miljøvern ble først inspirert av Andes vulkaner. Disse ekspedisjonene endret den globale kunnskapen om astronomi, geografi og biologi, og du vil kunne besøke ecuadorianske steder, inkludert Galapagosøyene!

INBU 3300: Internasjonal virksomhet og ledelse
3 studiepoeng, 2,5 uker

Lær verktøyene du trenger for å effektivt håndtere de store utfordringene som globalisering, skiftende verdensmarkeder og kulturelle forskjeller krever i dagens internasjonale virksomhet. Du vil delta på flere utflukter gjennom den vakre øynasjonen Kroatia. Omfavn kroatisk kultur og delta på forelesninger ved lokale universiteter mens du opplever hvor kritisk forholdet mellom næringsliv og kultur bruker en rekke amerikanske selskaper i Kroatia som casestudier.

Ikke gå glipp av CU Summer Abroad Expo tirsdag 26. januar.

registrer deg i dag

ETHN 3704: Nasjon, nasjonalisme, sport
3 studiepoeng, 2,5 uker

Du vil undersøke sport i en global sammenheng ved å studere og se på de store internasjonale sportsbegivenhetene i Hellas. Athen var vertsbyen for dagens første olympiske leker og gir som sådan en ideell ramme for banen. Du vil glede deg over aktiviteter fra guidede turer til de mest berømte stedene i Athen, til en valgfri surfeklasse og utflukter til Olympia og Santorini.

READ  Viktor Hovland i form for å imponere igjen på dag to av Arnold Palmer Invitational

SCAN 3101: Identitet, kunst og etikk i det moderne Norge
3 studiepoeng, 2 uker

Lær om det moderne Norge gjennom en tverrfaglig linse og utforsk hvordan tradisjonelt homogen norsk kultur har endret seg de siste 30 årene og fortsetter å endre seg i dag. Du vil oppdage den sentrale rollen som kunst og natur i å definere norsk identitet, delta på Bergen International Music Festival og ta et tog gjennom det fantastiske landskapet fra Bergen til Oslo for å oppleve de naturlige underverkene som har formet identiteten. Nordisk.

PHIL 3290: Krig og fred og den varige kampen for frihet
3 studiepoeng, 2,5 uker

Du vil lære om væpnet konflikt og rettferdig krigsteori ved å utforske de historiske stedene i Budapest, en gang et episenter av europeisk politikk, der revolusjoner ble løsnet, utenrikspolitikk under krigstid ble bestemt og minnet om Ungarske ledere. Besøk grev Dégenfeld slotthotell og vingård for å smake på ungarske viner og lære om etikken til etterkrigsinngrep på privat eiendom. Du krysser den ikoniske broen fra 1848 som først krysset Donau-elven for å koble den vestlige foten av Buda med de østlige slettene i Pest.

Ikke forsink! Søknadsfrist for sommer er 1. februar – 1. mars, så send søknaden din så snart som mulig da disse programmene kan fylles opp.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *