Aamir sier at han har en funksjonshemming som påvirker ham fra fødselen av: «Jeg hadde kosmetisk kirurgi»

© Instagram Skjermbilde @ amir_officiel_

Siden fødselen har den fransk-israelske sangeren lidd av døvhet og funksjonshemming. En feil som kunne ha kompromittert livet hans innen musikk og som førte ham til kosmetisk kirurgi.

Aamir, 37, har lidd av funksjonshemming siden fødselen. Men nylig bestemte den fransk-israelske sangeren seg for å stole på tele-lociers i spørsmålet om døvhet, som kan alvorlig kompromittere livet hans innen musikk. “Helt siden jeg ble født, kan jeg bare høre på det ene øret, på det venstre øret. Jeg vet ikke om dagens medisinske teknologi kan fikse denne feilen. Jeg vet ikke om jeg vil ha noe likevel.”, forklarte han til fransk presse.

Dette helseproblemet påvirker ikke bare sangerens hørsel, men også det visuelle aspektet av ørene hans. Aamir tror han ble operert i ungdommen for å rette opp denne mangelen. “Disse defekte ørene ser ikke like ut. Da jeg var seksten år gjennomgikk jeg kosmetisk kirurgi og gjenopprettet det til sitt naturlige utseende. Men jeg har aldri opplevd denne forskjellen som en defekt. Jeg skylder min mor. Hun vet hvordan det skal gjøres. . Fjern “, sa han igjen.

Som sanger tror du kanskje at denne lidelsen plager deg daglig. Men for ham var det ikke det. “Jeg kjenner ikke stereoanlegget, men det er ikke så vanskelig å håndtere, han sa. Jeg fokuserer kun på rolige steder, og jeg er forsiktig med å beskytte det funksjonelle øret mitt, som er det dyreste arbeidsverktøyet mitt … ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *