Aberdeen Drilling and Engineering Company KCA DuTock angriper $ 388 millioner kontrakter

Disse kontraktene inkluderer en kontraktstildeling og to kontraktsforlengelser som arbeider i Storbritannia, Nordsjøen og Russland, og vil ha en 13-årig kontraktsvedlegg.

KCA Duterte’s offshore-divisjon har vunnet en femårig avtale med et større oljeselskap i Russland med ytterligere utvidelsesmuligheter. Prisen vil se lokallaget fortsette å tilby plattformboringstjenester til tre utenlandske nettsteder, inkludert riggvedlikehold, lager, varekjøp og administrasjon.

Melde deg på Til vårt daglige nyhetsbrev

I Nyhetsbrev Skjær gjennom støyen

Det Port Ledon-baserte selskapet sa at prisen tillater det å fortsette å utvikle sin integrerte tjenestemodell ved å administrere andre utenlandske tjenester direkte og tilby flere talentgrupper.

Selskapet har vunnet nylige kontrakter for plattformboringstjenester i Storbritannia, Norge Nordsjøen og Russland.  Bilde: Bidrag.
Selskapet har vunnet nylige kontrakter for plattformboringstjenester i Storbritannia, Norge Nordsjøen og Russland. Bilde: Bidrag.

I tillegg har de britiske og norske lagene mottatt to separate kontraktsforlengelser med langsiktige kunder.

KCA Duterte sa at det spiller en “nøkkel” rolle i denne overgangen da olje- og gassoperatører ser etter måter å oppnå sine miljømessige, sosiale og bedriftsledelsesmål.

Les mer

Les mer

Det gigantiske flytende vindparken og grøntgassprosjektet i Skottland er det største i Storbritannia …

“Gjennom sine teamnivåprodukter er de i stand til å engasjere kunder og levere løsningsbaserte tilbud. Med disse nylige utmerkelsene er fokuset på å evaluere, overvåke og redusere karbonutslipp gjennom funksjonalisering og utstyrsoptimalisering,” sa den skotskledede virksomheten.

Selskapet har ansatte i Afrika, Europa, Russland, Midtøsten, Det kaspiske hav, Canada og Sørøst-Asia. Bilde: Matthias Ibler.

Den fortsetter å frigjøre og implementere sin + Vetril-teknologi rettet mot ytelsesforbedring og digitalisering av offshore arbeidsstasjonen.

Presidenten for KCA DuTock Offshore Ole Mayer sa: “Vi er glade for å tilby disse kontraktsutvidelsene som bygger vårt langsiktige forhold til våre kjernekunder. Vi er glade for å kunne utvide våre tjenester på disse nettstedene, med det høyeste nivået av operativ ytelse for våre kunder Fortsetter å levere standarder.

“Samtidig fortsetter vi å utvikle og distribuere vår brønn av innovative teknologier for å øke verdien vi setter på våre kunder, noe som bidrar til vår evne til å sikre slike avtaler.

Energieffektivitet

“I tillegg utvikler vi nye teknologier som bruker våre team-, produksjons- og konstruksjonsmuligheter for å gjøre virksomheten mer energieffektiv, mens vi flytter energi til applikasjoner med fornybar energi mens vi samler hastighet og skala.

Nyheten kommer etter at selskapet i mars i år sa at det hadde vunnet kontraktsvinninger og utvidelser for 110 millioner dollar for landboringsvirksomheten i Pakistan, Russland, Kurdistan, Sørøst-Europa og Tyskland.

Selskapet kan spore sine røtter tilbake til 1888, da det ble grunnlagt i Tyskland av gründeren Heinrich Lap, som boret sin første brønn i Vekter i 1905, og i 1919 ble kjent som Deutsche Actengelsetsoft-Diutok.

I 1957 ble KCA (Khair Cowder Arrow) boring etablert i Skottland, som fusjonerte med DuTock i 2001. For tiden driver KCA Dodak og dets datterselskaper borerigger over hele verden, i Afrika, Europa, Russland, Midtøsten, Det kaspiske hav, Canada og Sørøst-Asia.

En melding fra forfatteren:

Takk for at du leser denne artikkelen. Siden endringen i forbrukervaner forårsaket av koronaviruset vil påvirke annonsørene våre, stoler vi på din støtte mer enn noen gang.

Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du vurdere å ta et digitalt abonnement for å støtte vår pålitelige, faktabekreftede journal.

READ  To søsken til en norsk uigurisk aktivist fengslet i Xinjiang, Kina - Radio Free Asia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *