om oss

Kontrast1 Lyser over de siste og viktige gjennombruddene i de siste topphistoriene, politikk, teknologi, oppstart, helse og vitenskap via lettleste innlegg.

Fremvoksende teknologi endrer fremtiden til vårt samfunn og kultur. Vårt oppdrag er å samle, dokumentere og spre informative rapporter om transformerende teknologiske og vitenskapelige funn som har potensial til å revolusjonere vår kultur, liv og industri.

Målet vårt er å bygge en varig forbindelse med leserne våre og gi dem morsomme temaer og avmystifisert forskning de liker å lese og dele med sine venner og familie.

Vi gjør dette ved å rapportere, gjennomgå og analysere de nyeste funnene på en lett fordøyelig måte, og tilordne dem til et av våre elleve tema: ambisiøs, kunstig intelligens, bioteknologi, cybersikkerhet, energi og miljø, futurenomics, maskinalderen 2.0, mobil, vitenskap, rom og virtual reality / augmented reality.

Vår trendy seksjon er hvor du finner de populære temaene som får alle til å snakke eller le. Fra virale videoer av roboter som gjør dumme ting, til «vanlige» mennesker som bygger fantastiske ting; fra vanlig kultur til underjordiske skjulte perler, hvis det trender online, så er det i trendy.

Techzimo er et resultat av innsatsen til lidenskapelige teknologer som strever for å drive utviklingen av transformativ teknologi, i håp om å bygge en best mulig fremtid for samfunnet vårt.

Hvis du har spørsmål angående nettsted, reklame og andre problemer, kan du gjerne kontakte på powerhayden58@gmail.com