ABXplore ble utløst i februar

Hos ABXplore er det champagne! Avsløringen er kanskje litt overdrevet, det er sant, men det er selvtilfredshet i MediaOne-gruppen som eier Chanel og AB3. Det er mer enn tilfredsstillende. ABXplore hadde en historisk februar, og overgikk Club RTL for første gang. Hun gir seg selv den luksusen å være ved TBIKs føtter!

Stolthet? Nei, CIMs statistikk bekrefter det. I løpet av 4 år fikk den 2,29 % markedsandel. Dette er enestående. Det er enda bedre å forstå den ansvarlige for husholdningskjøp i sitt forretningsmål, 18-54 åringer. ABXplore har en markedsandel på 3,8 %. Dette er mer enn Club RTL med 3,56 % av samme mål.

I løpet av de siste fem månedene har ABXplore utkonkurrert Plug RTL på to mål.

En skygge på brettet

Hva forklarer denne suksessen? Prime-programmer fremhever kanalen. Nærmere bestemt tilbys bryting på onsdager og lørdager. Det tiltrekker seg flere og flere besøkende. Men andre avtaler ble ikke igjen. Dette er tilfellet med bonuser Wheeler Forhandlere Frankrikeav Den beste smedenav Dragende slipav Spøkelsesjegere EllerAlien teori, de ble alle fylt. Mange av de originale konseptene som lar APXfloor skille seg ut fra konkurrentene, treffer tydelig et økonomisk, sosialt og internasjonalt miljø som oppmuntrer til alt annet enn festing.

På den administrative siden er vi glade for at de besøkende blir registrert. Tilskrevet Philip Srehen «En original redaksjonell linje som ikke nøyer seg med å finne sin plass i det audiovisuelle landskapet, ser ut til å bli fulgt i dag. Unødvendig å si at han ønsker å holde dette momentumet gående.

Våre kolleger fremtiden Legg imidlertid merke til en skygge på tavlen: nedgraderingen av kanalen etter opptreden blant VOO-kunder siden februar. Han gikk fra 16. til 87. plass. Det er nok å si at det nå er ganske langt unna. Trenger vi å minne deg på hvor verdifullt det er for kanaler å være en del av de 20 beste programmene som tilbys? Mesteparten av tiden går ikke publikum utover lommen.

READ  En fransk stjernekokk inviterer seg selv til en kjent Brussel-restaurant

På Proximus okkuperer ABXplore kanal 21.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *