AC Milan bytter til belgisk tid, Inter satser alt på Lukaku, Roma begynner å drømme: Serie A er tilbake

Av de fem klubbene nevnt i denne artikkelen, The Roma Kanskje den mest ambisiøse i begynnelsen av denne nye sesongen. La oss være klare, alle de store lagene kan være i stand til å spille om tittelen denne sesongen, men innenfor de rumenske lagene føler vi at noe har endret seg i mentaliteten.

Å vinne Conference League og gi klubben sitt første trofé siden 2008 kan ha vært premien for å forene troppene. Jose Mourinho.

Jose Mourinho kan stole på en kjerne i stedet for en utvidet en når han starter denne sesongen. Det innkommende overgangsvinduet er spesielt interessant (Dybala, Celic, Wijnaldum, Matic) og i åpningssøylen klarte romerne å redusere skadene (Olsen, Veretout, Ander, Pau Lopez).

Så spørsmålet: Hvor langt kan denne romerske armadaen, hvis ambisjoner ser ut til å ha skutt i været de siste månedene, gå?

Alt avhenger utvilsomt av koordinering Paulo Dybala. Hvis den argentinske guldklumpen kan gjenvinne fotfestet og selvtilliten etter sin exit fra Juventus i en blodpølse, kan denne Roma gjøre det mye verre. Ellers må kapteinens spillere nøye seg med tilgangsplasser ved foten av pallen de siste sesongene.

READ  Denis Odoi, valgt av Ghana, er enig med "Mer ... / International / Ghana / SOFOOT.com"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *