Acme Solar skal skaffe 334 millioner dollar gjennom grønne obligasjoner

New Delhi: Acme Solar Holdings Ltd kunngjorde fredag ​​at de vil skaffe 334 millioner dollar gjennom grønne obligasjoner i dollar.

Dette kommer i sammenheng med en bølge av grønne obligasjoner fra utviklere av ren energi i India med et voksende globalt fokus på investeringer i miljø, bærekraft og styring (ESG).

“12 prosjekter av ACME Solar Holdings Private Limited (ACME) ble i dag enige om en gjeldsinvestering på ca. 334 millioner dollar, som vil bli finansiert av grønne obligasjoner pålydende i amerikanske dollar som ble handlet vellykket i dag, sa Acme Solar i sin uttalelse fredag.

Acme Solar Holdings Ltd engasjerte nylig Brookfield Renewable Partners for i fellesskap å etablere et solcelleprosjekt i Rajasthan, som en del av deres spillebok for å selge aksjer i prosjektene sine. I tillegg kjøpte Danmarks statsfond IFU, FNs kontor for prosjekttjenester S3i og Norges Scatec eierandeler i separate solprosjekter fra Acme Solar i Rajasthan.

“Obligasjonene vil bli utstedt av et offshore-selskap, og inntektene fra obligasjonene vil bli brukt til tegning av ikke-konvertible obligasjoner utstedt av ACME-prosjekter. Obligasjonene vil ha en løpetid på fem år og en kupongrente på 4,7%. Emisjonen ble tegnet mer enn 3 ganger, noe som er et bevis på de solide forretningsgrunnlaget for de underliggende eiendelene, heter det i uttalelsen.

“Vi har alltid mottatt støtte fra våre indiske långivere, og vi er veldig glade for å også motta oppmuntrende støtte fra internasjonale investorer. Dette vil utvide vår kapitalkilde, sier Manoj K Upadhyay, grunnlegger og president i Acme Group.

Det er en økende interesse fra investorer for Indias solcellegenerering og produksjonsutstyr for utstyr.

“Global utstedelse av grønne, sosiale og bærekraftige obligasjoner eller bærekraftige obligasjoner samlet forventes å nå 850 milliarder dollar i 2021, en ny årlig rekord og en økning på 59% fra 2020,” sa Moody’s Investors Service i en uttalelse torsdag.

READ  Hva du trenger å vite om å reise til Europa etter Brexit

“Etter rekordutstedelsen av første halvår, anslår vi nå om lag 450 milliarder dollar i grønne obligasjoner og 200 milliarder dollar hver i sosiale obligasjoner og bærekraftsobligasjoner i år,” sa Matthew Kuchtyak, assisterende visepresident og analytiker i Moody’s ved utgivelsen.

Acme Solar, grunnlagt i 2003 av Manoj Upadhyay, har lett etter nye forretningsmuligheter innen energilagring, grønt hydrogen og ammoniakk. Det planlegger å produsere grønt hydrogen i India og Europa med Frankrikes Lhyfe Labs SAS. Acme Solar og Tatweer fra Oman planlegger også å investere 2,5 milliarder dollar for produksjon av grønt ammoniakk og grønt hydrogen.

“ACME forstår at emisjonen mottok en enorm respons fra store investorer med en fordeling på 56% / 22% / 22% fordelt på APAC-, EMEA- og Nord -Amerika / LATM -regionene. Obligasjonene vil bli notert på Singapore Exchange Securities Trading Ltd, heter det i uttalelsen.

Acme Solar er den siste store utvikler-eide grønne energiplattformen i India, og av sin portefølje på 4,8 GW er 2,2 GW i gang.

“Investering basert på ESG -temaer med sterke forretningsgrunnlag tar stadig fart globalt. Selv om virksomheten iboende er netto karbonnegativ, har investorer sannsynligvis også veid ACMEs aktive innsats for å gjennomføre og drive prosjektet sitt med en harmonisk sosial tilknytning til lokalsamfunn i nedbørfeltet til prosjektlokalitetene deres. “Sa Sandeep Kashyap, president av virksomheten, ACME Solar i uttalelsen.

Abonner på Mint nyhetsbrev

* Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse

* Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Gå aldri glipp av en historie! Hold kontakten og informert med Mint. Last ned applikasjonen vår nå !!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *