Ada Heckerbergs vakre hyllest til ofrene for Oslo-skytingen

Norge vant vennskapskampen mot New Zealand lørdag (2-0), med Ada Heckerberg som hyllet ofrene for skytingen i Oslo, som etterlot to døde og flere skadet. OL-spissen viftet med den regnbuefargede kapteinshansken etter scoringen.

Identifikasjonsgest for hard hyllest. I en vennskapskamp mot New Zealand på lørdag, scoret Ada Heckerberg det første målet i Norges 2-0-seier, mens hun forbereder seg til EM i England (6.-31. juli).

Den venstrebeinte slagmannen viftet med sin regnbuefargede kapteinsrustning for å hylle ofrene for Ballon d’Or-skytingen i Oslo i 2018. Denne lørdagen ble to personer drept og 21 såret i et angrep nær en homoklubb i den norske hovedstaden.

Norge med England i Euro

Lyonnais, som ikke har spilt i testen på 4 år, har hatt et godt comeback ettersom han har scoret fire mål på de tre siste kampene og gitt håp til et helt land mot EM. Etter den siste vennskapskampen mot Danmark onsdag, starter nordmennene kampen mot Nord-Irland 7. juli, før England (11.) og Østerrike (15.).

For fem år siden i Nederland ble double-europamesterne (1987, 1993) stoppet i gruppespillet etter et poeng null (tre tap). På VM i Frankrike, uten Ada Heckerberg, tapte Norge i gruppespillet i Nice, spesielt mot Les Blues, og ble slått ut i kvartfinalen mot England.

READ  Ubeseiret Norge topper andre dagen i verdensmesterskapet i curling for menn

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *