Affogato kunngjør sin demo på Steam for 29. juli

Den uavhengige utgiveren Spiral Up Games er stolte av å kunngjøre sitt samarbeid med den uavhengige utvikleren Befun Studio for utgivelsen av sin første tittel, RPG. kvalthvis lansering er planlagt til 2023.

Administrer gjelden din og tjen kundene på kaffebaren din. Lytt til de sjarmerende historiene til kundene dine og bruk de mystiske evnene dine til å komme inn i tankene deres og oppdage deres dypeste hemmeligheter.

En demo av spillet vil være tilgjengelig på Steam fra og med 29. juli. I denne JRPG-en vil spilleren legemliggjøre kvalt, en heks som nylig ankom byen som driver en kafé i Arorua. Spillere vil bli fordypet i et animert univers som kombinerer 3D-miljøer og 2D-karakterer. Du vil møte alle slags kunder, høre historiene deres og reise gjennom tankene deres for å beseire deres indre demoner ved å gå over til en omvendt tårnforsvarsstil. Oppdag både dagliglivet i byen og den magiske verdenen til en vakker ung kvinne med overnaturlige krefter!

Et omvendt tårnforsvar venter på spillere når de kommer inn i sinnet til en ond klient. Dette er et system som kombinerer flere kortspillmekanikker: å velge de beste kortene for hvert trinn, vurdere kostnadene deres, ruten å følge, og den beste måten å bruke ferdighets- og gjenstandskortene i sanntid.

Administrer tiden din med omhu. Skal du fokusere på fordelene med kaffen din? Eller vennskapene dine med hver klient? Eller er du mer interessert i å skape en sterkest mulig bro? Eller kanskje alle disse på en gang! Hver handling koster tid i Affogato. Når klokken slår 12, kommer neste dag, så planlegg hver dag nøye.

READ  Sniper Ghost Warrior kontrakter 3 under utvikling, Lords of the Fallen 2 for 2023, full av nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *