Airbus: Biomass, European Space Agency (ESA) Forest Analysis Satellite, har nådd en stor milepæl …

Vellykket utplassering av satellittantenne for biomasseskogbruk

Den 12 meter lange reflektoren, brukt som en paraply, vil tillate nøyaktige målinger av karbon lagret i skoger rundt om i verden.

IrAirbusSpace @ESA_EO #ESABIOMASS #SpaceMatters #NextSpace

Stevenage, 21. oktober 2021 – Den europeiske romfartsorganisasjonens (ESA) Forest Analysis Satellite Biomass har nådd en kritisk milepæl med vellykket utplassering av en stor sorterbar reflektor (LDR) som mottar B-båndsdata fra skoger rundt om i verden.

Representanter fra Airbus, ESA og JBL (NASA) utviklet reflektoren med en diameter på 12 meter ved L3 Harris Technologies i Florida.

Chris Lloyd, president for Airbus Defence and Space Biomass Satellite, sa: “Den vellykkede utplasseringen av den største jordobservasjonsreflektoren til dags dato er et stort vendepunkt for biomasse.

Michael Fehringer, ESAs sjef for biomassemisjon, la til: “Vi er glade for å se den vellykkede utplasseringen av denne enorme reflektoren, et vitnesbyrd om det unike samarbeidet og samarbeidet mellom industrigrupper i Europa og USA. ESA og NASA / JPL.”

Dr. Paul Bad, administrerende direktør for UK Space Agency, konkluderte: «Når COP26 nærmer seg, er Storbritannia i forkant av romovervåking.

Klimaendringer er kjernen i veksten til selskaper som Airbus

Satellitter som gir forskere verdifull informasjon om planeten vår. Biomasseoppdraget vil forbedre kvaliteten på skogdata i verden betydelig. Jeg hadde nylig privilegiet av å se satellitten ta form i Stevenage, og ser frem til oppskytingen i 2023.

Den 12 meter lange reflektoren var sluttsteinen til den første rombaserte P-bånds syntetiske blenderåpningsradaren. P-båndet er den lengste radarbølgelengden som er tilgjengelig for jordobservasjon. Biomasse, et ESA Earth Explorer-oppdrag, vil måle biologien til skoger for å vurdere terrestriske karbonlagre og -strømmer i fem år.

READ  Konsberg teknologi for havvind bygget i Kina

Denne satellitten vil gi eksepsjonelt nøyaktige kart over biologien til tropiske, tempererte og fossile skoger og gi utviklingen av eksistensen av organismer i løpet av en fem år lang reise som ikke kan oppnås med måleteknikker på jorden. I de tørre områdene på planeten vil den finne bergarter som danner grunnlaget for kartlegging av bergstrukturen og søk etter grunnvannstabeller.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *