AirPods: iPhone kan nå oppdage forfalskninger

iOS 16 vil tillate brukere å sjekke om AirPods i hendene deres er falske eller ikke.

Apple kunngjorde i går kveld under sin keynote at den nye versjonen av iOS 16 vil være tilgjengelig mandag 12. september. Vi vet allerede mye nytt om denne store oppdateringen. Cupertino-selskapet har imidlertid lagt til en interessant funksjon: muligheten til å oppdage falske AirPods.

Med kunngjøringen av det nye paret tilkoblede hodetelefoner, AirPods Pro 2, doblet Apple seg. På den ene siden selger den gode, men dyre hodetelefoner, på den andre siden advarer den bruktmarkedet om at den kan identifisere eventuelle falske AirPods.

Bedre å spare før du kommer

Vi vet at bruktmarkedet genererer mange transaksjoner, spesielt for Apple-produkter. Noen produkter er ikke uredelige, men noen er falske.

Apple forklarer oss at AirPods produsert av det kaliforniske selskapet bør lage en animasjon når de er koblet til. Hvis denne animasjonen ikke er der, er det viktig å være klar over at AirPods kan forfalskes. Meldingen vil også bekrefte dette.

Det beste du kan gjøre når du kjøper brukte AirPods er å pare dem med iPhone. Hvis animasjonen vises, kan du forplikte deg. Ellers kan du bli lurt.

_
Følg Belgia-iPhone Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Med Windows 11 og oppgavelinjen går Microsoft endelig tilbake

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *