AirPods laget av Apple som du ikke kan kjøpe

Visste du tiden da selskaper ga ut gjennomsiktige versjoner av produktene sine? Apple var intet unntak med sin tidligere iMac. Men visste du at Cupertino-selskapet ønsket å bringe denne estetikken tilbake til fronten av scenen, tiden til en modell? Fordi Cupertino-selskapet, sikrer fortsatt iPhone 13-leveranser til jul, Designet ugjennomsiktig AirPods. En ny versjon av de tilkoblede hodetelefonene dine som aldri har blitt utgitt. Og bildene ble lagt ut av Giulio Zompeti på Twitter. Så oppdaget vi dette tilbehøret i et ganske unikt nytt lys.

Disse ugjennomsiktige AirPods lar deg oppdage innsiden av de tilkoblede hodetelefonene: trykte kretser, spoler, magneter og andre. Giulio Zompeti klarte dermed å få tak i en av prototypene someple unnfanget, en situasjon langt fra sjelden. Mannen er mest kjent for å ha samlet på sjeldne gjenstander fra den amerikanske produsenten. Det er ikke rart at skatten din inneholder denne sjeldne mynten.

Et annet element som fremhever den mulige sannheten til dette paret: et merkelig modellnummer på en av stengene som ser ut som hvordan en prototype ville sett ut. I imagine qu’Apple, hvis nylige resultater er positive, Jeg hadde god grunn til å ikke markedsføre disse ugjennomsiktige AirPods.

READ  Som en tripolar nasjon spiller India en sentral rolle i Arktis.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *