Airpods, MacBook, Apple Music, …: alle kunngjøringene om Apple -keynote

Under hovedtalen mandag 18. oktober introduserte Apple flere nye funksjoner. Sammendraget av kunngjøringene er nedenfor.

En ny formel til € 4,99 / måned for Apple Music

“Apple Music Voice Plan” vil avvike fra den klassiske formelen ved sin tilnærming. Faktisk er denne formelen designet helt for brukere av tilkoblede enheter som Homepods, Airpods eller Carplay, som ikke bruker en berøringsskjerm for å samhandle med tjenesten. Alt her vil være basert på talekommandoer med Siri. Som spesifisert av Apple, er dette ikke en formel begrenset i lytte- eller brukstid, men tilpasset nye lesemedier.

Tredje generasjon Airpods

AirPods ser designet endres med lengre templer og et mer kompakt utseende. De er nå utstyrt med en kraftsensor som overvåker musikk og telefonsamtaler. Apple har designet en ny driver med lav forvrengning for denne nye serien Airpods. Den skal levere kraftig bass og rene, presise høye frekvenser. Denne nye generasjonen er også motstandsdyktig mot svette og vann.

Det er også en bemerkelsesverdig utvikling når det gjelder autonomi. Tredje generasjons Airpods varer opptil 6 timer i strekk på en enkelt lading. I tillegg lar hurtiglading deg dra nytte av en times autonomi med bare 5 minutters opplading. Boksen gir 4 fulle ladninger, og gir 24 timers ekstra batterilevetid med totalt 30 timers lytting hvis alt utstyret er ladet.

Nye MacBook -fordeler

Tilgjengelig i to formater (14 og 16 ″), mister den nye MacBook en viktig ressurs med eliminering av Touch Bar, som var all sjarmen til sin forfader. Den lille berøringssonen forsvinner til fordel for et nytt tastatur, som bringer tilbake disse gode gamle funksjonstastene.

READ  Arktisk råd feirer 25 -årsjubileum - Eye on the Arctic

Det er mange nye funksjoner: port Lyn 4, ny 120 Hz -skjerm med mini -LED -teknologi, nye prosessorer (M1 Pro og M1 Max, avhengig av modell), en mye raskere SSD og dobbelt så lang batterilevetid – nettopp det! Du finner flere detaljer om det. her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *