Alain Chabat håner blodlinjen til kong Charles III og kunngjør hans ankomst… TF1! (video)


Du har garantert sett denne videoen av Charles med Camilla som signerer et offisielt dokument i Irland. Et formelt øyeblikk slapp raskt unna. Kongen tok først feil på datoen han skulle ha nevnt, altså 13. september og ikke 12, som han allerede hadde skrevet inn. Det andre problemet: blekk smurt på kongens fingre fra pennen. «Jeg hater det! Se, det er overalt,» henvendte han seg til Camilla før han nøt den lekkende pennen. «Jeg orker ikke denne jævla greia. Det treffer meg hver gang,” fortsatte han i sint humør. En replikk som har blitt snakket mye om, men som aldri har blitt parodiert. Det er gjort nå, takk Alain Chabat. Skuespilleren spiller sin egen versjon av King Charles, sammen med Leah Drucker som Camilla og Jamel Debos som medhjelper.

Skuespilleren gjengir alle holdningene til suverenen: fra hans sinne på den defekte pennen til hans feil ved begynnelsen av den angitte datoen. Her er en time. «Skal jeg sette «ettermiddag»? spør Chabad. «’23 timer», sir», glir Jamel. Problem: Han har allerede skrevet inn «middag». «Ja, du skrev «god ettermiddag»», påpeker Leah Drucker, på en veldig åpenbar måte. «Men uansett, hvis du skriver «23.00», gir det ikke mening fordi det er et sent show» – «Ja, jeg kjenner Batman, takk», svarer Charles Chabat. Vi forstår at bak hele denne månesamtalen skjuler det seg en ekte informasjon, som avsløres av stemmen på slutten av videoen.

READ  Canal +, Seymour, Scan's test Stan's Eden | C21 Media | Nyheter

Faktisk bidro oppsetningen til å varsle ankomsten til Alain Chabad på TF1! Skuespilleren vil snart være vert for «Late Show» (et komedieprogram som tradisjonelt ble sendt i andre halvdel av kvelden) fra 23:00 til 12:00. Og gode nyheter for fansen: det vil være daglig! En ekte institusjon i USA, konseptet består av et underholdningsshow, vanligvis iscenesatt av en vert/utøver stasjonert bak et skrivebord, som egner seg til vittige monologer, vittige intervjuer, sketsjer, parodier, etc. På begynnelsen av 1990-tallet, en drøm for eks-Nul, som allerede hadde importert et amerikansk TV-konsept i Frankrike: «Saturday Night Live», «Les Nals, L’Mission». En hit han håper å gjenta med sitt «Late Show». Men Chabad i Frankrike risikerte det først. Vi husker at Arthur allerede prøvde dette på TF1 tidlig på 2010-tallet. Showet ble kalt «Tonight With Arthur» og fant egentlig ikke sitt publikum. Ditto med Cyril Hanouna og hans «Hanounight show» på Canal+ i 2016. Altså et puslespill. Foreløpig er ingen utgivelsesdato annonsert, men TF1 nevner at «The Late Show with Alain Chabet» kommer «snart».

Merk også at dette ikke er første gang skuespilleren dukker opp på kanalen til TF1-gruppen. I 2018 relanserte han sin berømte «Burger Quiz» på TMC.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *