Albany Golf Club lanserer TopTracer Driving Range-teknologi

Albany – The Albany golfklubb Han har lagt til noen nye teknologier i vår for å gjøre spillet morsommere.

Klubben er bare den andre golfbanen i Minnesota som legger Dopraser Range-teknologien til sin driving range. Dette er en lignende teknikk som å bruke Top Golf til å spore opptak.

Daglig leder for Albany Golf Club Aaron Kleinschmidt Han sier det er flott for nybegynnere som ønsker å starte spillet, amatører som vil jobbe med svingene sine og seriøse golfere som vil forbedre skuddproduksjonen.

Kameraer overvåker ballens flyt og gir tilbakemelding på ting som avstand, startvinkel, ballhastighet og bæreevne. Du kan spille nesten 11 forskjellige baner, akkurat som en golfsimulator treffer du den innen rekkevidde på mer enn en skjerm.

Kleinschmidt sier at det også er flott for lag …

Vi er nå åpne for publikum sju dager i uken. Vi har åpent til kl. 22.00, og du har store lys som lar deg treffe kvelden. Det er et ly, så hvis det regner, kan du slå det og la det tørke. Hver bukt har senger og stoler og bord med TV og musikk rundt.

Albany Golf Club lanserte en innsamlingsaksjon i 2019 og har mottatt mer enn $ 250.000 i donasjoner fra enkeltpersoner og bedrifter i samfunnet under epidemier.

Før Albany Golf Club driving range ble lagt til huslyet. – Sendt bilde

Kleinchmidt sa at det også har gjort noen kursforbedringer gjennom forbedringer og donasjoner av kjøregrenser.

Ta en titt på dette: 100 spillplater og historiene bak dem

READ  Sveriges Stutswick for å fjerne forskningsovnsdrivstoff fra Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *