Aldi-ansatte i Libramont arresterer tre ranere ved å jage dem inn på parkeringsplassen

Tre menn planla å stjele champagnekasser etter en veldig enkel plan: den første gikk inn i butikken for å laste opp brennevinsboksene, mens den andre holdt seg i nærheten av de automatisk åpne dørene for å hjelpe partneren sin så snart han kom ut med byttet. . Den tredje tyven ventet ved rattet i bilen deres som sto parkert i nærheten.

Den enkelte i butikken klarte å stikke av med en vogn full av esker champagne for nesten 700 euro, uten å betale.

Det var for stort til at noen kunne legge merke til det. Personalet innså raskt det lille opplegget og løp mot tyvene som allerede hadde flyktet.

Tyv stjeler tenningsnøkler

En av butikkeierne klarte å sette seg inn i kjeltringenes bil og stjele bilnøklene mens sjåføren forsøkte å starte. De to partnerne ba ikke om hvile og forlot stedet til fots. Politiet i Centre-Ardenne-regionen klarte til slutt å få dem tilbake på gatene i Libramont, takket være CCTV-opptak fra butikken.

En av dem ble født i 1954, den andre i 1983 og den tredje i 1993.

De er av georgisk nasjonalitet. De ble fratatt friheten og tilbrakte natten i et fangehull. De vil bli hørt i formiddag ved hjelp av tolk. Butikkpersonalet slapp unna i stor panikk, men hentet varene, som kom tilbake til Aldis hyller.

READ  Firmabil elektrisk girlokomotiv

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *