«Alene blant alle, alene i verden»: Stephen Plaza publiserer en mystisk og urovekkende melding på sine sosiale nettverk

Stephen Plaza snakker om ham nylig. Alltid i godt humør, han vet hvordan han skal bringe litt glede til TV-apparater i dag. På Instagram-kontoen sin delte hun en lang melding, som forblir et mysterium … Hvem er det for? Går han gjennom en tøff test? Tvil og spørsmål fortsetter.

«Omgitt som vi kan være, føler vi oss ofte alene. Alene blant alle, alene i verden.» Dette er de siste ordene Stephen Plaza la ut på Instagram-kontoen sin. I sin siste utgivelse ser den populære eiendomsmegleren ut til å gå gjennom et komplisert eksperiment. Mannen som alltid ser ut til å være i godt humør, med et smil om leppene og vet hvordan han kan bringe litt glede til TV-apparater, ser plutselig veldig trist ut.

«Ensomheten og følelsen av uforståelse i ansiktene til de rundt oss. Jeg ser dem her. Hodet mitt kommer til å eksplodere, hjertet mitt kommer til å briste, denne smerten er så dyp og usynlig.»Den 52 år gamle TV-programlederen fortsetter. Han deaktiverte frivillig kommentarene, og ga internettbrukere ingen sjanse til å stille spørsmål eller reagere på ham. bare Liker det Tillatt, og det er mange av dem.

Spørsmål dukker imidlertid opp: Hvem er det rettet mot? Led han? Likevel avsluttet Stephen Plaza budskapet sitt på en mer positiv tone: «Denne store følelsen som føder sommerfugler i magen min og lyser opp sjelen min, jeg trøster meg selv i kjærlighet. Jeg mottar denne kjærligheten fra deg hver dag, jeg legger meg ulykkelig, jeg våkner glad, takket være deg. Lev for deg «, skrev han tilbake, og identifiserte sidemannen Karine Le Marchand… og Leonardo DiCaprio! Merkelig

READ  Meghan Markle sendte et eksplosivt brev til Charles III og svarte på hans fravær under kroningen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *