Alex Declock: «En med Deila Standard, det er noen år siden jeg har sett den»

I april ble standarden offisielt eiendom American Investment Fund har 777 aksjonærer. En galakse av klubber som vår gruppe har stilt spørsmål ved.

««Jeg lurer på i hvilken grad naturen til Standard kan være en satellittklubb blant mange.» spør Alex Declach. «Det er en unik klubb som er veldig unik, og når du ser den i en slags galakse, lurer jeg på om det er en klubb som fortjener den statusen. Det er klubber som ikke har lag der du kan gjøre det. Men standarden, Jeg er lav. Sikkert.»

«Jeg hadde den samme ideen om Olympique Lyonnais, som har en ekte sportslig identitet og ble kjøpt av eierne av RWDM, sammen med klubber i Brasil og England.» Legger til Pascal Skim. «Det er et av de beste treningssentrene i Europa, 7 ganger fransk mester. Det er som om OM ble kjøpt av finansfolk. Husk at Genoa har samme DNA som Standard. Svetten, trøya, supporterne er sterke. Forbundet. Skal de til målklubber som det? Men interessant nok er direktører mer interessert i U23.«

Og Alex Declock konkluderer: «Fordi det er der de skal tjene penger, 777. De er ikke filantroper, de er ikke der for å gjøre sosialt arbeid. Denne typen ledelse får unge spillere til å tjene veldig raskt.»

READ  Hermes-sjåfør ble sparket etter at CCTV viste ham tisse i nærheten av familiens hjem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *