Alex Wizorek: «Gå til Hanunah? Du mater dyret»

Hanona-Boyard-affæren Det blir stadig større. Mandag kunngjorde Frankrikes visepresident Insoumise, en tidligere spaltist for Touche, som ikke er i min stilling, at han ønsket å sende inn en klage mot verten på grunn av fornærmelsene han ble påført som gjest 10. november («Du idiot», «Toggard», «Buffoon», «You’re a Shit») Tirsdag startet Baba et motangrep. Han varslet at han skulle sende inn en klage Mot Louis Boyard for ærekrenkelse. Han avslørte ved høylys dag hvor mye rektor tjente mens han var spaltist ved TPMP og balanserte posisjonen din. Han ville ha mottatt 300 € per kolonne i totale utslipp som nærmet seg 7000 €.

Alex Visorek: «Vi skulle aldri ha tildelt VM til Qatar, men jeg vil se det»

passerer gjennom DHVi spurte Alex Visorek Hva synes han om alt dette? «Hvis Hanona ringer meg TPMP Jeg vil ikke gå i dag. ikke mer, Sier komikeren. Jeg pleide å gå der til for 5 eller 6 år siden. Jeg kommer veldig godt overens med førstelaget: Christophe Carrier, den elegante og intelligente Thierry Morey, Enora Malagre og Jean-Luc Lemoine. Jeg kunne ha aksjonert for å få ham som gjest hos France Inter. Jeg kan ta feil, men jeg ville ha sagt ja. I dag mater du dyret. Jeg får bare de jeg vil ha. Ham, hvis han ringer meg… han liker meg ikke, så det er ingen vits i å skape mer konflikt i en verden som allerede har nok.

Og legg til: «Han får meg til å le når han ikke snakker om sosiale spørsmål eller prøver å påvirke offentlig debatt. Der er han en stor animatør. Han får meg til å le av improvisasjoner, ofte lage eller knekke folk med denne teknikken, men det er morsomt!

READ  Et år senere ble han diagnostisert med kreft

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *