Allerede er 400 flyvninger kansellert, og det er frykt for forstyrrelser de neste ukene

De fleste av disse flyvningene var fra, eller var bestemt til, Irland, Tyskland, Italia og Spania, sa selskapet på Twitter.


av videoer

Flertallet av kansellerte flyvninger er «flyvninger over Frankrike, ikke flyvninger til Frankrike,» beklaget selskapets administrerende direktør, Michael O’Leary, at det ikke var noen grunn til at disse flyvningene ble kansellert. «Vi respekterer flygeledernes rett til å streike, men hvis de streiker, må de kansellere sine nasjonale flyvninger», ikke flyvninger som flyr fra Irland til Italia, fra Polen til Portugal eller fra Spania til Tyskland, fortsetter direktøren som « French ønsker å gi prioritet for sine innenlandsflyvninger og fjerning av alle overflyvninger.

Ryanairs administrerende direktør beklager også EU-kommisjonens «uhandling» og uttaler at flyselskapet har sendt inn en opprop, signert av mer enn 1,1 millioner passasjerer, som ber EU-kommisjonen «beskytte flyreiser» og «bevegelsesfriheten til europeiske borgere under gjentatte streiker av flygeledere».

READ  Du ser ikke lenger etter dem i butikkene, mange merker har lovet å trekke disse produktene fra salg!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *