Alpha Blue Ocean ønsker den endelige seieren mot Induct i Norges høyesterett velkommen

Oslo, Norge – (ArbeidstrådAlpha Blue Ocean Group (“Alpha Blue Ocean”), et alternativt investeringsselskap som spesialiserer seg på å tilby innovative økonomiske løsninger til børsnoterte enheter, ønsket velkommen avgjørelsen fra Norges høyesterett om å opprettholde de opprinnelige avgjørelsene fra Oslo domstol og lagmannsretten om norsk selskapet Induct And the European High Growth Opportunity Securitization Fund (“EHGO”). Alpha Blue Ocean er EHGOs investeringsforvalter.

Indduct anke var mot den opprinnelige avgjørelsen fra Oslo domstol om at Induct måtte betale tilbake et ventende lån på 3 000 000 kroner og drøftingsrenter til EHGO, samt utstede 179 487 aksjer som var igjen fra overføringsmeldingen 24. oktoberDen tiende 2018 til EHGO. Induct anket senere avgjørelsen til lagmannsretten, som også dømte dem.

Høyesterett bestemte også at Induct må betale EHGOs saksomkostninger knyttet til byrett, lagmannsrett og høyesterettsaker. Ingen andre appeller er nå mulig for Induct.

“Dette er en historisk seier for Alpha Blue Ocean i Norge og en hyllest til upartiskheten til de norske domstolene,” sa Pierre Vannius, grunnlegger av Alpha Blue Ocean. fullstendig Det rettferdiggjør og etablerer stillingen som ABO har tatt gjennom og som de norske domstolene nå har avgjort i hans favør tre ganger på rad. Denne siste kjennelsen lukker endelig boka om saken.

“Denne dommen er også et bevis på vår forretningsmodell som gir finansiering til dynamiske SMB og gir dem potensialet til å vokse. Vi er overbevist om at ved å støtte disse viktige selskapene som kanskje ikke har klart å sikre kapital fra andre kilder, støtter vi også realøkonomien og hjelper til Innovation Finance. ”

READ  Atense Enterprise Learning Technology kunngjorde en investering på $ 26 millioner i Lugard Road Capital, DX Ventures og Viking Ventures for global ekspansjon.

bli ferdig

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *