Alt om God of War Ragnarok – Breakflip

God of War har blitt et ikonisk PlayStation-spill, alle spillere venter spent på utgivelsen av den nye tittelen fra Sony og SIE Santa Monica Studio.

God of War Ragnarök er et PlayStation-spill som er planlagt utgitt 9. november 2022. For spillets utgivelse på PS4 og PS5 har Sony mye planlagt. Her er alt som er å vite.

Litt historie

etter mange kamper krigsgud, begynner Kratos på en spennende ny historie. I norrøn mytologi viser Ragnarök til et dramatisk øyeblikk. Denne perioden er preget av:

  • Verdens ende,

  • Den endeløse vintersesongen (tre år uten sol),

  • Nedgangen til hovedgudene til det norrøne panteonet,

  • Utryddelsen av jorden som vil bli utført av påfølgende naturkatastrofer.

I God of War Ragnarök-nyinnspillingen må Kratos forhindre Ragnarök. Siden Thor konfronterer Kratos og sønnen Atreus, blir Kratos» oppdrag mer komplisert å utføre.

God of War Ragnarök spillutgaver

Det finnes fysiske og digitale utgaver for alle PlayStation-spill, inkludert dette. Det er ikke som om du spiller sportsspillNår du forhåndsbestiller, tilbys du allerede to fordeler:

enkel utgave

I tillegg til den trykte nedlastingskoden har du muligheten til å få en diskfri Steelbook-boks. Bjørnen og ulven er godt representert i denne saken. Det tas blant annet hensyn til digitalt innhold. De tre beste fordelene er Blackvale Armor for Kratos, Blackvale Outfit for Atreus og Blackvale Blade Sleeves for Blades of Chaos.

Den digitale deluxe-utgaven

Det er tydelig at spillet kun har den dematerialiserte versjonen, det vil si den fysiske utgaven, derfor er det ikke tilgjengelig. Det offisielle God of War Ragnarök digitale lydspor og PlayStation 4-tema er blant dem.

READ  Finland er på vei til å registrere varm sommer når hetebølgen kveler Norden

samlerutgaven

Vet at alt innholdet i den digitale Deluxe-utgaven er der, så vel som spillet i digitalt format som kan nås via PS4 og PS5. Også tilgjengelig er settet med dvergterninger og 40 cm-statuen av Mjöllnir, for ikke å nevne kopien av Thors hammer.

Jötnars utgave

Med PlayStation 4 og PlayStation 5-konsoller får du en nedlastingskode. Hva McCreary Bear komponert to melodier, vil du bli tilbudt en vinyl som legger til 5 cm statuettene av Vanes-tvillingene. Når vi snakker om digitalt, er høydepunktene flere som Valnoir Axe Handle, Avatar Set og Dark House Mini Digital Artbook.

Hva mer bør jeg vite om dette spillet?

Prisen

Mengden av de forskjellige utgavene av God of War Ragnarök-spillet har ennå ikke blitt kommunisert. Du må vente på at forhåndsbestillinger åpner for å få de nøyaktige prisene. Denne åpningen er planlagt til 15. juli. Dette hindrer imidlertid ikke prisspekulasjon. Det er svært sannsynlig at den enkle utgaven er estimert til €80. Mens den digitale Deluxe-utgaven vil være priset til €90 og samlerutgaven vil være €180. Jötnar-utgaven blir den dyreste av alle utgavene, €220.

Kompatibilitet

God of War Ragnarök vil ha kompatibilitet med alle funksjonene til PlayStation versjon 5. Disse funksjonene kan være haptisk tilbakemelding, 3D-lyd og adaptive triggere. De kalles også neste generasjons funksjoner.

All denne informasjonen vil hjelpe deg med å ta din endelige avgjørelse. Det er imidlertid verdt å huske at flere alternativer tilbys til spillerne for hver utgave slik at spillet er tilgjengelig for alle. Derfor er prisen på utgavene spesifikk. Den enkle utgaven er den billigste mens Jötnar er den dyreste.

READ  Switch: N64-emulering er en katastrofe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *