«Alt skjedde så fort»


Anthony Garnett og kona Lorna bestemte seg for å åpne dørene til hjemmet sitt for en ukrainsk flyktning i Storbritannia i begynnelsen av mai. Ti dager etter at han kom, forlot Anthony kona, som hadde vært i et forhold med ham i mer enn ti år, og begynte å leve en ny kjærlighetshistorie med den 22 år gamle ukraineren.

«Jeg likte den så snart jeg så den»

Briten forteller historien sin i en spalte i avisen The Sun: «Jeg har følelser jeg aldri før har hatt om Sofia», sier han. Sofia, en ukrainsk flyktning, innrømmer for rollen sin at hun umiddelbart ble forelsket i Anthony: «Så snart jeg så ham, elsket jeg ham».

Det nye paret innså at de ville møte mye kritikk, spesielt mot Tonys tidligere partner Lorna: «Det hele skjedde veldig raskt, men dette er vår kjærlighetshistorie. Jeg vet at folk vil se ned på oss, men det er slik. Vi planlegger vår kjærlighetshistorie. fremtiden sammen.

«Hun holdt øynene på ham.»

Lorna sa at hun var «knust» av sviket: «Hun holdt øynene på ham fra begynnelsen,» sa han til The Sun. «Jeg forstår ikke hvordan han kan avslutte forholdet vårt for en kvinne vi har kjent i femten uker. Livet mitt er knust.»

READ  En 7 år gammel gutt dør etter å ha blitt syk hjemme i Sveits

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *