Amanda Gorman: Åpningsdikteren tilbyr en verdifull jobbmulighet

David Wilson, president for Morgan State University, ga den 22 år gamle Harvard-kandidaten en historisk rolle ved Black University, og twitret onsdag 20. januar: “Ms. Jeg trenger deg som dikteren vår i Gorman, National Treasure eller Morganstead.

«Utmerket !!!!! Tenk på dette som en jobbmulighet! «

Når du når den for kommentar Baltimore Sun., Sa Wilson at tilbudet var vilkårlig, men helt reelt.

«Jeg satt fast på TV da jeg så på henne,» sa han.

«Jeg er veldig seriøs med å åpne muligheten for å komme hit som dikter. Vi har lærere av alle slag på campus, og vi håper at det å være i Morgan i et år vil gi henne et mer inngående og bredere perspektiv på problemstillingene hun presenterer. Hvis hun godtar dette tilbudet, vil jeg flytte det med hjerteslag. .

«Jeg sjekker e-postene mine.»

Gorman har ennå ikke svart Solen Påpekt er det ingen tvil om at han gjorde mange innrømmelser etter orkanuken.

Etter å ha studert ved innvielsesseremonien mottok den yngste dikteren strålende kritikker fra media, utdanning og underholdning, med Lynn-Manuel Miranda, Hillary Clinton og Oprah Winfrey som alle sang Gormans ros på sosiale medier.

Winfrey twitret: «Jeg gadd aldri å se en annen ung kvinne våkne opp! Brava Brava, en Amanda Gorman! Maya Angelo jubler – det gjør jeg også. «

Gorman er også den bestselgende forfatteren nå; Hans to kommende bøker, Fjellet vi klatrer Og Change Songs: A Children’s Anthem, Slippes ut via Viking Books 21. september.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *