Amazon gir allerede opp Halo wearables

Avdelingen med ansvar for treningsapparater og applikasjoner er eliminert for å redusere kostnadene.

Amazon avvikler Halo-serien med sportsklær. «Vi har tatt den smertefulle beslutningen om å skrote Halo-programmet,» sa Melissa Cha, teknologigigantens visepresident for smarthus og helsevesen, i en e-post til ansatte. Dette vil resultere i en rekke permitteringer.
Eksisterende materiale vil fases ut i løpet av de neste månedene. Enheter som Halo View, Band og Rise har siden forsvunnet fra Amazons nettsted, selv om de fortsatt kan finnes hos andre forhandlere. Fra og med 31. juli 2023 vil disse enhetene ikke lenger støttes.

Pausen er en del av en større bølge av permitteringer hos Amazon (og mange av konkurrentene), i et forsøk på å kutte kostnader i denne ganske vanskelige økonomiske tiden. Det skal legges til at Amazon hadde ligget ganske etter når det gjelder helsesporingen sin. Faktisk hadde den første modellen blitt utgitt i 2020 og Halo View først på slutten av 2021. Men på den tiden var markedet allerede godt okkupert av konkurrenter som Fitbit, Apple og Samsung, som også hadde lansert mer sofistikerte enheter.

På bloggen sin rapporterer Amazon at de vil refundere kunder som har kjøpt en Halo-enhet eller tilbehør de siste tolv månedene. Abonnementer vil også bli refundert. Enhetene slutter ganske enkelt å fungere fra 1. august og dataene vil bli slettet.

READ  Forskere har dyrket planter på månejord

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *