Amazon har denne Logitech-spillvesken til salgs for den siste dagen av Black Friday

Så dette Amazon-tilbudet er interessert i to spillerprodukter fra Logitech, et merke som ikke lenger tilbys i bransjen, Logitech G435 Wireless Gaming Headset på den ene siden og Logitech G203 Wired Gaming Mouse på den andre.

Hodetelefonene har Dolby Atmos og Windows Sonic-kompatible 40 mm lydtransdusere som sørger for avansert lyd selv i omgivelsesmiljøer. Den innebygde dobbeltstrålemikrofonen skal ikke overgås, og lar den være mye mindre klumpete enn en grenmikrofon, samtidig som den sikrer at lagkameratene dine hører tydelig, uten bakgrunnsstøy.

Designet til Logitech G435 kombinerer stor komfort og letthet med en vekt på 165 gram. Den trådløse tilkoblingen leveres av Lightspeed-teknologi via Bluetooth eller USB-mottaker med svært lav latens, med en god autonomi på 18 timer på datamaskinen så vel som på konsoller eller mobile enheter.

Logitech G203 LightSync-musen tilbyr en velprøvd klassisk design som lar den tilpasse seg alle hender. Den har et oppsett med seks knapper som er fullt konfigurerbart via Logitech G Hub-programvaren, og lar deg konfigurere RGB-belysningen fullstendig, helt ned til flerfargeanimasjonen.

G203 LightSync inkluderer også en 8000 DPI-sensor som er fullt konfigurerbar, slik at den kan tilpasse seg alle følsomheter og alle spill, takket være fem tilpassbare parametere. Når det gjelder hovedknappene, har G203 LightSync en spenning med mekaniske fjærer som er motstandsdyktige mot disse sistnevnte, noe som gjør det mulig å unngå feilklikk samtidig som det gir en svært betydelig respons i spillet.

READ  Vision kjøper Nautical marine intelligence company Oceanbolt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *