Amazon kutter prisen på iPad Pro 11 «(2021) før jul

Ser du etter et kraftig nettbrett med berøringsskjerm? Gjør deg klar for fremtiden med Apples M1-brikke, merkets nyeste nettbrett er sofistikerte, kraftige enheter. Amazon selger prisen på iPad Pro 11 «(2021), som faller til € 845,99 i stedet for € 899. Ikke gå glipp av en mulighet, ikke vent til lageret er tomt!

IPod Pro 11 «(2021), vakte oppmerksomhet

Dette nettbrettet vil forvandle en datamaskin når det gjelder kraft, ytelsen er utrolig, igjen er Apple foran sine konkurrenter! M1-brikken gjør iPod Pro kraftigere enn forrige versjon. Alle handlingene dine vil være veldig jevne, og du vil kunne bruke apper og spille spill uten problemer. Musikere vil elske å bruke StaffPad-appen, som er veldig rik, men fungerer bra på denne iPaden. Appen lar deg lage partiturer i sanntid, komponister vil elske det! Skapere av visuelt innhold kan bruke Lightroom-appen til å laste opp design direkte i Photoshop. For de som liker å spille spill vil det være nær opplevelsen du kan få på datamaskinen.

Nettbrett med forbløffende egenskaper

Ikke nok med det, dette nettbrettet er fullt av gode overraskelser, gjengivelsen blir bedre og stemmen blir klarere når iPad-en skal spille inn stemmen din eller foreta videosamtaler. Mikrofonene er av utmerket kvalitet, noe som er en reell fordel for å se filmer eller lytte til musikken du liker, akkurat som høyttalerne. Tilsynelatende er iPad Pro utstyrt med 5G for å surfe på internett i rasende hastigheter. Autonomi for gjennomsnittlig bruk rapporteres om ca. 10 timer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *