Amazons Prime Gaming-tjeneste tilbyr nå Po-gaver

Denne siden ble oversatt ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring.

(Pocket-lint) – Amazons Prime Gaming-tjeneste har slått seg sammen med Pokémon Go-utvikleren Niantic for å tilby gratis gaver i spillet.

Prime Gaming tilbyr et utvalg gratis PC-spill hver måned og har regelmessig innhold i spillet for en rekke forskjellige titler. Den er tilgjengelig som en del av Amazon Prime-medlemskapet uten ekstra kostnad, og nå kan Pokémon Go-spillere også delta i handlingen.

squirrel_widget_237190

Tilbudene vil komme i løpet av de «neste månedene» med bunter med bonusartikler tilgjengelig gratis for trenere annenhver uke. Dette vil inkludere Poké Balls, Max Revives og mer.

Den første batchen er nå tilgjengelig, med 30 Poké Balls, fem Max Revives og en Star Piece klar til å gjøre krav på. Det var tidsbestemt til å falle sammen med Pokémon GOs May Community Day, som finner sted lørdag 21. mai 2022, fra 11.00 til 14.00 lokal tid.

Pakker kan løses inn på Prime Gaming-nettstedet her. Du vil motta en kode som du kan løse inn online, for iOS- og Android-brukere, eller i spillet hvis du spiller på Android.

Annet innhold som tilbys inkluderer FIFA Ultimate Team Packs for FIFA 22, Madden NFL 22 Packs, Fall Guys Packs og mer.

Skrevet av Rick Henderson.

READ  OnePlus lanserer en tilkoblet klokke inspirert av «Harry Potter»-universet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *