Amdox Actixone og Tech Insights | Daglige nyheter

ICE inkluderer mobiltjenesteleverandører og er midt i en betydelig nettverksutviklingsplan for eksisterende og nylig ervervet 5G-spektrum. Amdox-systemer hjelper med å automatisere operasjoner for planlegging, konfigurering, lansering, overvåking og forbedring av nettsteder for radiotilgang. I tillegg lar Amdoxs analysedrevne plattform deg forutsi nettverksproblemer og prioritere løsningshandlinger basert på viktige forretningsparametere.

«Ved å lykkes med å forstyrre og forbedre det norske mobilmarkedet og tilby utvidet dekning og tjenester med høy ytelse, kan vi sikre best mulig valuta for pengene for våre kunder,» sa John-Eric Hewitten, CDOO, Norge. «Med Amdox «avanserte teknologi og grundige erfaring innen nettverksautomatisering og analyse, planlegger vi å aktivt utvide nettverket og markedsandelen mer effektivt og intelligent enn våre konkurrenter.»

Tjenesteleverandører over hele verden følger fragmentert nettverksdistribusjon og operasjonelle prosesser, ofte støttet av midlertidige verktøy, skript og manuelle trinn. For å imøtekomme markedets krav implementerer operatørene imidlertid digitaliseringsstrategier for å implementere nye programvaresystemer og mekanismer som i betydelig grad automatiserer og effektiviserer nettverksutrulling og optimaliseringsoperasjoner på tvers av flere avdelinger og team.

«Amdox transformerer hastigheten og økonomien i RAN-distribusjon med våre fantastiske automatiserings- og databaserte nettverksintelligensfunksjoner,» sa Anthony Connettilek, leder for media, nettverk og teknologi i Amdox. «Vi er glade for å samarbeide med ICE Norge for å akselerere utviklingen deres gjennom nettverksdistribusjons- og optimaliseringsløsninger som går mot en null-touch-tilnærming, for å gi fullstendig endelig første blikk og kontroll, og for å akselerere automatisering og integrering for den nye 5G. Cloud Networks Era.»

READ  Denne meitemarkroboten er i stand til å utforske bakken

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *