Amerikaneren som falt av cruiseskipet ble reddet i live dagen etter

En 28 år gammel passasjer fra et cruiseskip som kantret i Mexicogulfen ble funnet i live av kystvakten en dag senere, tretti kilometer utenfor USAs kyst. En av redningsmennene sier det er uvanlig for en person å overleve så lenge.

Mannen reiste sammen med søsteren på cruiseskipet Carnival Valor som forlot New Orleans, USA onsdag. Rundt klokken 23.00 forsvant mannen, men søsteren hans meldte ham ikke savnet før klokken 12.00 dagen etter, ifølge en talsperson for cruiseselskapet, sitert av CNN.

Rundt klokken 14.30 ble Kystvakten tilkalt og satt i gang søk etter mannen ved hjelp av helikoptre, fly og båter.

Den amerikanske kystvakten tvitret senere at de hadde identifisert den savnede passasjeren som en druknet person. Han viste tegn til hypotermi, sjokk og dehydrering, men tilstanden var stabil.

Seth Cross, redningsmannen med ansvar for å koordinere oppdraget, sa til CNN at han ikke kunne gi detaljer om omstendighetene rundt mannens fall. Men redningsmannen sa at han aldri hadde møtt en slik situasjon i sin 17 år lange karriere. «Det beviser at viljen til å leve er noe å vurdere i enhver redning fordi den går over all forventning.Han kalte overlevelsen et mirakel verdig Thanksgiving Day, som ble feiret torsdag i USA.

READ  «Le papa et la maman, visage dfait, sont entries in tunnel avant de resortir peu après

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *