Amerikansk basketballspiller fengslet i ni år: Russland «klar» til å diskutere fangebytte

Britney Greiner ble dømt til ni års fengsel i Russland. Joe Biden fordømmer «uakseptabel» setning I februar ble Griner arrestert for å ha fraktet en fordamper som inneholdt cannabisinfundert væske til Moskva.

Lesetid: 2 minutter

LRusslands utenriksminister Sergey Lavrov sa fredag ​​at Moskva var klar til å diskutere en fangeutveksling som involverer basketballspilleren Brittney Griner gjennom presidentens kommunikasjonskanal med Washington.

«Vi er klare til å diskutere denne saken, men bare innenfor rammene for kanal (kommunikasjon) som er blitt enige om av presidentene (Vladimir) Putin og (Joe) Biden,» sa Mr. Lavrov påpekte.

«Det er en spesiell kanal, som ble avtalt av presidentene, og til tross for noen offentlige uttalelser, beholder denne kanalen all sin relevans,» fortsatte han.

«Hvis amerikanerne fortsatt bestemmer seg for å engasjere seg i offentlig diplomati og komme med konkrete uttalelser (…), er det deres sak, og også deres problem,» sa Mr. sa Lavrov og lovet at Washington ikke kunne jobbe «rolig og profesjonelt» med mange saker.En russisk domstol dømte torsdag den amerikanske kvinnebasketballspilleren Brittney Griner til ni års fengsel for narkotikasmugling, en streng dom som kan åpne for en mulig fangeutveksling mellom Moskva og Washington.

READ  Rangers Media War er pinlig og vil ikke godta hvis Steven Gerrard er Liverpool -sjef - Chris Sutton - Chris Sutton

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *