Anas kommer tilbake med Lisandro, og Vic avslører for Theo at han har sirkelen og det hemmelige rommet (detaljert synopsis før episode 504).

«Here It All Begins» med detaljert og fullstendig synopsis av episode 504 av 7. oktober 2022. I denne nye episoden av ITC som sendes denne fredagen, er Kelly skuffet over å møte faren sin. Theo gjør en overraskende oppdagelse og Anas tar sitt valg.

Reklame

Ta tak i TF1

Her er sammendraget av forrige episode starter fra 6. oktober 2022 Også tilgjengelig på nett. God lesning.

Sammendrag av episode 504 av 6. oktober 2022 begynner her

Kellys skuffelse

Kelly ønsker ikke lenger å se sin biologiske far, Thomas Lacroix. Hun er redd for å bli skuffet. Letitia mener at ingenting tvang henne til å møte datteren. I mellomtiden tror Lionel Kelly har gjort den vanskelige delen og oppfordrer ham til ikke å holde tilbake. Kelly ombestemmer seg. Leticia sørger for at Lionel er ved hennes side.

Akkompagnert av Lionel flytter Kelly til sin biologiske fars praktfulle villa. Hun er imponert og ønsker å gjøre et godt inntrykk. Men Thomas var ikke så leken som hun trodde. Han har arbeid å gjøre og godtar å bruke fem minutter på å diskutere det med Kelly. Thomas spør henne hva han kan gjøre. Kelly forklarte faren at de måtte møtes. Hun sier hvor glad Thomas er for å lære at han er interessert i å lage mat fordi matlaging er hans lidenskap. Thomas svarer, jeg føler at matlaging har blitt alles lidenskap i disse dager. Lionel griper inn og påpeker at de virkelig er lidenskapelige og at de er i selskap med Auguste Armand. Men møtet deres ble avbrutt. Thomas» datter Alicia kommer hjem tidligere enn forventet. Lærerens datter var syk. Thomas introduserer Kelly og Lionel som praktikanter på jakt etter jobber til datteren sin. Kelly spør Alicia om hun planlegger å bli baker. Thomas svarer ham. Han forklarer Kelly at det ikke ville ha misfornøyd ham, og Alicia angrer på at hun ikke var der om morgenen. Alicia minner faren om at hun trenger å hjelpe ham med matematikken. Thomas avslutter raskt møtet med Kelly.

READ  Jean-Pierre Bernard, tidligere vert for TF1s 20 timer, beklaget: "Jeg skylder ham alt ..."

Tilbake på instituttet uttrykker Kelly sin skuffelse til Letitia. Når Alicia kommer, innser hun at faren skammer seg over henne. Da er Alicia mye yngre enn henne. Kelly forstår ikke hvorfor faren vil ha henne når hun ikke har rett til å sitte foran huset hans i fem minutter. Hun ble umiddelbart oppringt av faren. Thomas forklarer til Kelly at situasjonen ikke er lett for ham. Thomas får vite av Kelly at han er i ferd med å skilles og prøver å ikke miste omsorgen for Alicia. Han forstår at Kelly vil at de skal komme nærmere, men han føler at dette ikke er rett tid. Den unge kvinnen aksepterer slaget og forteller Thomas at hun ikke vil plage ham lenger. Så avslutter hun samtalen.

Reklame

Anas valgte sitt valg

Ved Auguste Armand Institute forteller Anas Lisandro hvor glad han er for å bli gjeninnsatt. Den unge kvinnen innser at hun ikke lenger har rett til å gjøre feil og at hun må fokusere på middelalderrestauranten. Lisandro er sikker på at den unge kvinnen vil vinne fordi hun er en fighter. Ikke bare det, men det er det han beundrer ved henne. Lisandro kjenner igjen foran Anas at hun er sterkere enn ham. Han klandrer seg selv for ikke å se hvor fortapt den unge kvinnen var, og klandrer seg selv for at han ikke var der for henne. Lisandro tror seg selv som en tosk og en feiging. Han angrer på at han bare tenkte på seg selv og risikerte å miste henne. Dessuten var det en feil å slå opp med henne, og Lisandro spør Anas for å finne ut om Anas har gitt opp paret deres eller om det fortsatt er håp for at historien deres kan fortsette. Men den unge kvinnen kunne ikke svare ham umiddelbart.

David går til studioet for å se Anas. Den unge kvinnen jobber som dessert for Mathi. David smaker på en omarbeidet oppskrift med Salome. Han fant ut at fiolen tilsatt bjørnebæret fungerte bra, men i Anas øyne var ikke desserten gal nok og lignet ikke på broren hans. David innrømmer at hun har rett, men han er overbevist om at hun kan snu denne desserten. Anas synes det er på tide å akseptere at Mathieu er død og at hun ikke kan lage oppskriften hans til ham. Den unge kvinnen innså at hun måtte si farvel til ham. David trøster henne. Etter å ha sett Matthews suvenirvideo med Anas, hadde han en idé. David foreslår at Anas lager en original dessert med ham til ære for broren. Anais er klar for det. De går på jobb på en pop-up restaurant. Brigaden vet nå at Anas har mistet lillebroren sin, og Enzo, Salome, Livio og til og med Charlene hjelper den unge kvinnen med å fullføre dessertene til lunsjserveringen.

READ  Han kveles i restauranten og sjefen redder livet hans: "Jeg sparket to store pilotmignoner" (video)

Desserten heter «Wonderful Folly». Kokken Meyer og kokken Taisier besøker popup-restauranten for smaksprøver. Teysier gjentar det en gang til. Begge lederne bekrefter det.

David og Anas møtes igjen etter gudstjenesten. Anas forteller David at hun virkelig liker ham og at de bare er venner. Men David føler at de forstår hverandre etter alle disse årene fra hverandre. Den unge kvinnen forklarer David at de ikke kan bringe tilbake fortiden. Han tok imot slaget. Anas kysset ham på kinnet og gikk.

Anas forbereder Lisandro på en slags blind audition med skapelsen hennes, og forteller ham at hun elsker ham og ønsker å tilbringe livet med ham. I hans øyne er David en del av fortiden og forblir. Hun vil være fornøyd med ham nå. Lisandro forsikrer den unge damen om at han vil gjøre alt for å få dette til.

Reklame

Vic avslører eksistensen av det hemmelige rommet til Theo

På kjøkkenet jobber Theo med sin nye oppskrift, «Marinert kalvebryst, rødbete og purre», men han er ikke fornøyd med resultatet. Han søker Hortenses mening for å forbedre oppskriften. Den unge kvinnen smaker på maten og råder Theo til å bytte partner for å få flere smaker. Men Theo mener han bør heve kalven. Så Hortense foreslår å omarbeide sausen og smaksette den med bacon. Men Theo tror den unge kvinnen ikke forstår meningen med tallerkenen og ber Hortense gå tilbake til posten sin.

Vic bruker Circles oppskriftsbok for å hjelpe Theo. Han foreslår at han henter inspirasjon fra en oppskrift på lammeegg, en forfedres rett med algerisk opprinnelse. Vik sier Theo bruker krydder til kjøttet og bruker samme tilberedningsmetode, men i en tagine for å konsentrere smakene. Den unge kvinnen overbeviser Theo om at hun leste den i en bok på CDI. Theo ble noe sjokkert. Under gudstjenesten takket Theo Vic fordi ideen hennes om å lage mat Tajin-modus var god, og han spurte den unge damen i hvilken bok hun hadde lest oppskriften. Vic later som han ikke husker det. Billy innser at vennen hans har brukt Circle-kokeboken for å hjelpe Theo. Hortense på sin side la merke til at søsteren klynket foran kokken.

READ  "Vi tror alltid at tykke mennesker er griser": Valerie Tomidots kontante hemmeligheter om vekt

Etter gudstjenesten ber Theo Vic om unnskyldning for oppførselen hans dagen før. Den unge kvinnen forstår og leder Theo inn i det hemmelige rommet. Han står lamslått. Han visste ikke at dette rommet fantes. Vic viser deretter Theo en populær oppskriftsbok. Theo innser snart at boken er en gullgruve og ønsker å låne den. Men Vic nekter. Boken kan ikke forlate rommet. Skal Theo ha nytte av oppskriftene, må han være en del av sirkelen.

Oppsummeringer og spoilere her, alt fra og med 21. oktober 2022

Her er generelle nyheter fra sommeren 2022

Abstracts of It All Begins er tilgjengelig til og med 21. oktober 2022 Ved å følge denne linken

finne» Her begynner alt » Mandag til fredag ​​kl. 18.35 på TF1, men også streaming og repriser på MYTF1 og appen Molotov.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *