Ancient Animal Crossing Statue, sant eller usant i Rowanard? – Breakflip

Rowanard er en av de mest populære karakterene i Animal Crossing, som lar deg få kunstverk til museet! Hvordan vet du om et eldgammelt idol er ekte eller falskt?

Hvis du spiller Animal Crossing: New Horizons, Du vil snart møte Rowanard, en av lisensens ikoniske karakterer! Ved å gå til ham kan du kjøpe kunstverk, som ofte er malerier eller skulpturer.

Noen av disse verkene er imidlertid falske og vil ikke bli akseptert i museet! I disse verkene finner vi Gammel statue. Men hvordan kan man skille mellom sant og usant? Vi forklarer det nedenfor.

Hvordan vet du om en gammel statue ved Animal Crossing er ekte eller falsk?

Det er mange verk som selges på Rowanards stand, hvorav mange kan være falske! I så fall blir de kassert på museet og videresalgsprisen blir mye lavere sammenlignet med kjøpesummen. Men plutselig, hvordan skille ekte verk fra falske verk?

Alle disse verkene er i det virkelige liv, og når det kommer til forfalskning, er det alltid en stor ulempe. Dette er saken Gammel statue, Til hvem Ekstra antenner I spissen for karakteren:

ekte Forfalskning
Dyre-kryss-prosjekt-ekte-falske-runard-kunst-forfalskning

Hvis du ikke kjenner denne statuen, er dette en hundestatue. Lett å finne Inkludert antenner På denne statuen, finn ut om den er falsk eller ekte! Hvis du oppdager denne feilen, anbefales det ikke å kjøpe den fra Rounard. Vent til den ekte statuen kommer i salg!

Du leter etter en Discord FR over Animal Crossing ? Bli med på vår sosiale server: Chat med entusiaster og lær om de siste artiklene!

READ  Teknologi: Honning neste ... fungerer som et råmateriale for prosessorer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *