Anders Dreyer er hjemme i Anderlecht: «Jeg føler meg bra, min kone og hunden min er med meg»

Han møtte Lazio Roma, Feyenoord, Ajax, Benfica, PSV og Liverpool. Under kampen mot Villarreal torsdag slutter Anders Dreyer (24) seg til en ny europeisk motstander, som drømmer om å vokse i løpet av sesongen og karrieren.

Anderlecht vil trenge danskens (lille) europeiske erfaring. Han er en av spillerne med flest møter i Europa (27), sammen med Vertonghen, Diawara, Refalov og Slimani. «Jeg vil prøve å bringe kvalitetene mine til lagkameratene mine. Han forklarer veldig seriøst. Vi vet at denne typen kamper spilles i høyt tempo. «

Sitat

Jeg vet ikke hvorfor jeg løper så mye, men jeg elsker det.»

Perfekt for den såkalte maratonspilleren i det offensive feltet. «Jeg vet ikke hvorfor jeg løper så mye, Han tuller. Men jeg elsker dette. Jeg ønsker å introdusere meg selv dypt. «

Løpene hans er en del av spillestilen hans, men han bør være en statistikkmann fremfor alt annet. Med sine tre mål og én assist vet han at han må snu en corner. «Jeg kommer til mitt beste. Jeg føler meg bra i Anderlecht. Min kone og hunden min ble med meg. Familiebalanse er viktig for en spiller. Men jeg vil score flere mål, gi flere assists. Jeg må fortsette å være farlig å få sjansene mine.»

Et av høydepunktene på møtet vil være å vurdere hvordan Anderlecht kommer seg etter sin ferske skuffelse i ligaen. Etter å ha blitt uavgjort av Standard (2-2), møtte Sporting loven til La Contois i individuelle bedrifter av Gift Orphan (1-0).

Dreyer er veldig positiv og nekter å snakke om bakrus. «Selvfølgelig er vi litt skuffet, men vi er heldige som har god stemning i gruppen. Vi føler oss alle som del av en prosess. Vi har forberedt oss godt til kampen og vi ønsker å gjøre det bra mot Kent.»

Rekorden mot spanske klubber er ikke god, men Anderlecht har allerede rekorden

READ  Rory Burns fordømmer Twitter-spytt med Englands Alex Hartley | UK 2020-21 i India

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *