Anne Robinson eksploderer i “våken” Storbritannia: “Jeg er lei av å bli fortalt hva jeg skal gjøre!” | UK | Nyheter

TV-programlederen, kjent for sine anspente konfrontasjoner med rivaler når han blir konfrontert med BBCs quiz-show The Weekst Link, tar ansvaret som den nye programlederen for Channel 4-quizprogrammet Countdown neste uke. 76-åringen forklarte et spesielt forhold han hadde til en deltaker i nedtellingen som “lærte engelsk til ikke-engelsktalende mennesker”. Men hun var forbløffet over hans svar på et spørsmål om karrieren hans.

Countdown-programlederen insisterte på at han ikke likte hans “språk-mangel” og la til: “Vi gikk bra selv om vi såret folk.”

Han sa: “Jeg har en kiropraktor, en homofil – det er ikke morsomt, jeg sier deg – jeg bor sammen med en homofil, de har adoptert tvillinger, og de er i prosessen, de har lært mye av det jeg kaller” våken ‘Språk.

“Antagelig er dette fra alle testene de må gjøre, og hver gang jeg gjør føttene mine, lærer jeg noe nytt som jeg må si eller ikke si, og jeg begynner å si: ‘Hvem er denne dommeren?’

Han la til: “Egentlig sa en deltaker i nedtellingen denne uken at han underviste engelsk til ikke-engelskmenn, og jeg sa: ‘Lærer du engelsk til utlendinger?’

“Han sa:” Vi har aldri sagt det. “Er det våken? Er det noen som vet?

“Så jeg er lei av det, jeg må si” blandet tradisjon “, jeg er lei av folk som sier” ikke blandet rase “.

Jeg tror vi blir fortalt hva vi skal gjøre av folk som er i en posisjon der de ikke kan fortelle oss hva vi skal gjøre.

“Jeg vil ikke miste språket mitt – jeg vil ikke miste engelsk.

READ  Norge ønsker velkommen til Jordens dag 2021

Les mer: Storbritannia vil dele opp 36 millioner i marinen med skuddsikre minibåter

Foredragsholderen sa åpent at hun ikke kunne si i dag mange av tingene hun hadde sagt før mens hun ga en svak lenke i elleve og et halvt år.

På spørsmål om hvem som ville være en god programleder for programmet som ble avviklet i dag, svarte fru Robinson: “Vel, jeg er ikke ansvarlig for lett underholdning i BBC, men jeg vil anbefale noen med en helt annen tilnærming.

“Jeg synes det er verdt å merke seg at jeg var ferdig i 2011 og våknet etter det.

“Jeg forestiller meg at det er så mange ting jeg har sagt at du ikke kan si akkurat nå. Dette er en av grunnene til at du trenger en vert med en helt annen tilnærming.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *