Annie Through War Energy kunngjør New Oil Discovery Offshore Norway

Enrique (69,85%) og HiTevision (30,15%) felleseide War Energy onsdag kunngjorde funnet av en ny olje i Barands Sea-produksjonslisensen PL532. Vor Energy eier 30% av AS-lisensen, Equine Energy (hvilken operatør) eier 50% og Potoro AS 20%.

Brønnen ligger på en dybde på 349 meter, 10 km sørvest for Screwcord Discovery og 230 km nordvest for Hammerfest. Studiebrønnen 7220 / 7-4 ble boret til en vertikal dybde på 2080 moh og D.T. Hovedhullet viste seg å være en oljesøyle på mer enn 100 m, hovedsakelig i formasjon av opphold og Nortmela i jura-scener av sandstein av god kvalitet.

Foreløpige estimater setter størrelsen på oppfinnelsen til 65 til 100 mebo hydrokarboner. Den nye oppfinnelsen vil være knyttet til Johann Gastberg Development Center. PL532 ble utstedt i den 20. lisensrunden i 2009, som inkluderer olje- og gassfunnene til Scrooge, Hewis og Travis, som vil bli slått sammen med Johann Castberg FBSO

Isflags oppdagelse bekrefter War Energys vellykkede infrastrukturledede forskningsstrategi ved foreldresjøen, og demonstrerer de ekstra høyverdige fatene for Johann Gastberg-prosjektet.

V Er Energi eier mer enn 140 lisenser og produserer olje og gass fra 35 sektorer. War Energy går på hele norsk kontinentalsokkel; Goliatfelt i Barentshavet, Marulkfeltet i Norskehavet og Balter- og Ringhornfeltet i Nordsjøen. Selskapet har en organisasjon på 900 ansatte med mer enn 50 års erfaring på hyllene på de norske kontinentene, bygget på det tradisjonelle maritime havet fra tidligere selskaper i Norge. Vr Energis nåværende produksjon er omtrent 300 000 per dag.

READ  Ubeseiret Norge topper andre dagen i verdensmesterskapet i curling for menn

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *