Antall følgere til Donald Trump skjøt i været: «Jeg har aldri fulgt ham, og jeg fant nettopp ut at jeg pleide å følge ham»

Donald Trumps Twitter-konto er reaktivert Lørdag etter en undersøkelse utført av Elon Musk, den nye eieren av det sosiale nettverket Blue Bird, blant brukerne. Og på mindre enn 24 timer skjøt antallet abonnenter på den tidligere presidentens konto i været. Søndag kveld fulgte allerede 86,4 millioner mennesker Donald Trump igjen. Republikaneren har ikke lagt ut noe ennå (selv om profilen hans allerede lenker til et nettsted som tilbyr å delta økonomisk i kampanjen hans for presidentvalget i 2024).

Men i løpet av dagen søndag meldte mange nettbrukere at de nå følger Donald Trumps konto, da de ikke ville ha abonnert på den selv. «Hvordan begynte du å følge Trump? Jeg fulgte ham aldri, og jeg oppdaget at jeg ble fulgtkommenterte en Twitter-bruker, før andre vitnet om at de led samme skjebne. Mens noen gjør det klart at de allerede fulgte den tidligere statsoverhodet før de slettet kontoen hans, hevder andre at de aldri fulgte profilen hans.

denne feilen? Umulig å vite, fordi Twitter ikke lenger har noen telekomtjeneste siden oppkjøpet av Elon Musk…

READ  La réduction de la TVA sur l'électricité est reportée

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *