Anthony Joshua og Tyson Fury har mange insentiver til å arrangere en verdensavtale, med annonsøren Eddie Hearn som alltid er trygg på en avtale | Boksenyheter

Anthony Joshua og Tyson Fury har “mange” tilbud om å kjøre verdensmesterkampen, og annonsøren Eddie Hearn er “like trygg som alltid” på å fullføre en avtale.

Storbritannias rivalmestere har signert kontrakter foran den unektelige verdensmestertittelen, men en tre ukers frist er nådd for et sted og et sted for et større sommeroppgjør.

Fury twitret onsdag kveld at det var en tre-dagers frist etter faren Johns kritikk av samtalene, men matchroom-sjef Hearn ønsket å tilby en rekke alternativer til begge krigerne innen slutten av uken.

“Denne helgen vil både jagerfly og lag bli tilbudt alle tilbudene og alternativene ved bordet, og det vil være mange,” sa Hearn. Sky Sports.

Det blir gitt tre eller fire tilbud til begge leirene denne helgen, og da kan vi og lagene diskutere hva vi vil ta.

Eddie Hearn

“Vi er på et bra sted. Jeg blir sett på John Fury’s kommentarer. Det er som om de egentlig ikke vil ha en kamp. Jeg vil at de snakker om det i stedet for å snakke om det.

“Vi er godt klar over at en global epidemi har skjedd, og vi er godt klar over at det ikke vil være lett, men vi holder sammen hver dag for å gjøre dette.

“Litt støtte ville være stor, John og Tyson, tusen takk.

“Som jeg sa, tre eller fire innrømmelser vil bli gjort til begge leirene i helgen, og så er det over for dem og gruppene å diskutere hva vi vil ta. Datoene for disse kampene.”

Anthony Joshua og Tyson Fury
Bilde:
Joshua og Fury har for tiden alle de store verdens tungtvektstitlene

Flere potensielle steder vurderes, inkludert Saudi-Arabia, Singapore, Qatar, Kina, Dubai, USA og Storbritannia, med en dato som forventes kunngjort i juli.

READ  Lo que dijo Peccas sobre la pelea en el vestuario ante Boca

“Det samme gjelder,” sa Hearn. “Det er to kamper i år. Dette er en sommerkamp. Vi jobber mot det samme, og vi er alltid håp om at det vil være over.

“Jeg vet at det er noen negative mennesker der ute og folk som tror de ikke kan trekke det, men vi har dratt ting i en mannsalder, og jeg håper vi vil gjøre dette, og jeg håper du vil se denne kampen i sommer.

“Den neste fasen er at alle må være enige om sted og dato, og de har mange muligheter å velge mellom.

“Tyson Fury har ingen annen kamp. Anthony Joshua har ingen annen kamp. Dette er kampen. Alle aksepterer den.”

Til tross for gjeldende Govt-19-begrensninger på oppmøte, er Wembley Stadium ikke utelukket, og Hearn har kåret en mulig dato for å matche mellom store sportsbegivenheter.

Fans er satt til å vende tilbake til Wembley i lite antall etter april
Bilde:
Fans er satt til å vende tilbake til Wembley i lite antall etter april

“Først har du euro, så har du OL, hvis de skjer,” sa han.

“Når du ser på Wembley-alternativet, er det fortsatt rundt. Det kan være utrolig, men det er et annet alternativ vi vil presentere.

“Det er for eksempel 24. juli, som er slutten på euro-perioden. Da du begynner å gå mye dypere inn i august, har du vunnet OL og mer.

“Jeg presenterte denne kampen som den største sportsbegivenheten i 2021. Jeg vet at OL er en stor tid. Det er enormt. Det vil slutte å bli sett over hele verden.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *