AnTuTu presenterer de 10 kraftigste Android-smarttelefonene i august 2022

Rangeringen av de kraftigste Android-smarttelefonene i henhold til AnTuTu for den siste måneden er nå tilgjengelig. Gaming-smarttelefoner har brorparten, og Samsung, verdens nummer én på mobilmarkedet, klarer bare å inkludere en enkelt modell.

mobiltelefon 6
Kreditt: Asus

Som hver måned publiserer AnTuTu benchmark-tjenesten sin oppdaterte rangering av de beste Android-smarttelefonene. Siden målingene er beregnet fra 1. til 31. august, er nye smarttelefonmodeller som Huawei Mate 50 ennå ikke representert. Noen enheter som ikke lanseres i nok markeder, er også ekskludert. Venter på utgivelsen av Snapdragon 8 Gen 2 forventes i november 2022Det er telefonene utstyrt med en Snapdragon 8+ Gen 1-brikke som skiller seg ut.

Asus ROG Phone 6 rangerer først, etterfulgt av iQOO 9T. Til tross for sin «enkle» Snapdragon 8 Gen 1, klarer Nubia Red Magic 7 å lukke pallen. Xiaomi 12S Ultra mangler tredjeplassen, foran Black Shark 5 Pro. Selvfølgelig har vi mange spillorienterte enheter i denne rangeringen.

Asus ROG Phone 6 dominerer AnTuTu

På sjetteplass finner vi vivo X80, den eneste representanten for topp 10 utstyrt med en MediaTek-brikke, i dette tilfellet Dimensity 9000. Paradoksalt nok gjør den det bedre enn vivo X80 Pro, åttende, som har en Snapdragon 8 SoC Gen 1. Mellom de to er Motorola Edge 30 Pro. Den eneste Samsung-terminalen er Galaxy Z Fold 4 5G takket være Snapdragon 8+ Gen 1-brikken, mens Mi 12 Pro rangerer bak.

Vi ser at alle de 10 beste smarttelefonene har minst 12 GB RAM og 256 GB lagringsplass. Hvis SoC er hoveddeterminanten for kraften til en mobil, er minne, men også programvareoptimalisering og varmestyring blant elementene som må tas i betraktning. For en smarttelefon som anses som kraftig, er den nyeste high-end-brikken ikke nok: den trenger også LPDDR5 RAM og UFS 3.1-lagring.

antutu

Font : AnTuTu

READ  De fantastiske tvOS 15-skjermsparerne på din Mac med Aerial 3.0

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *