APP, Siemens til serviceelektrisk verktøy

ABP og Siemens Energy har blitt tildelt en 8-årig rammeavtale for å levere elektrisk utstyr til Norges Equinox Norway Container (NCS) og alle Equiner-installasjoner på offshore-anlegg i Norge

Den totale verdien av kontrakter med opsjoner er estimert til ca 4,5 milliarder (29 529,2 millioner). Norge forventes å kreve rundt 100 menneskeår, sa Equinor.

Disse kontraktene tildeles på vegne av Equinox-operasjonelle lisenser på NCS og kystanlegg i Norge, og på vegne av Cosco som operatør av Colesness og Gorstay gassbehandlingsanlegg. Disse avtalene kan brukes globalt, la Equinor til.

“Disse avtalene vil være en viktig hjelper for å sikre en sikker og bærekraftig drift og vedlikehold av våre maritime og maritime anlegg. De vil også hjelpe leverandører med å beholde viktig arbeid i Norge,” sa Becky Grands-Underland, Chief Purchasing Officer, Equine. CPO).

I henhold til byggeavtaler vil leverandører fortsette å levere drift, vedlikehold, modifisering og oppgradering av elektrisk utstyr installert på kysten og til sjøs. APP og Siemens Energy vil tilby pre-final engineering og design (Feed) for nye kraftprosjekter samt engineering, anskaffelse, konstruksjon og installasjon (EPCI).

“Vi forventer at bruken av elektrisk utstyr på norsk sokkel vil bli større, og dermed endre etterspørselen etter drivstoffdrevne motorer, noe som vil gi større fleksibilitet i å bruke forskjellige kraftkilder og bidra til reduksjon av CO2-utslipp,” sa Gunnar Nagan, senior visepresident av operativ teknologi hos Equine.

Begge byggeavtalene gjelder for åtte år. Kontrakten tildelt Siemens Energy inkluderer også opsjoner på tre til fire år.

“Langsiktige rammeavtaler gir framsyn til både equinor og leverandører. De danner et sterkt grunnlag for samarbeid og kontinuerlig forbedring, som tillater bruk av ny teknologi og forbedrer sikkerhet og verdiskaping for alle parter,” sa Equinor.

READ  Miljøgrupper oppfordrer Norge til å stoppe havdypet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *