Apple dropper SIM-porten

En side snur for iPhone. I USA vil ikke de nye iPhone-modellene ha SIM-port.

Nye iPhones vil ikke lenger ha en SIM-port i USA. Faktisk går den amerikanske giganten Apple over til eSim-teknologi i hele spekteret av nye produkter. Etter å ha fjernet Jack-porten, fjerner Cupertino-selskapet en annen port, som brukes til å skyve SIM-kortene inne i smarttelefonen.

I USA vil forbrukerne måtte bytte til et eSim-kort, et digitalt SIM-kort. Nærmere bestemt er SIM-kortet nå innebygd i smarttelefonen og kan overføres fra en enhet til en annen veldig enkelt.

Den virkelige fordelen med eSim er at den lar forbrukeren endre abonnementsformelen veldig enkelt, siden alt dette kan gjøres online med noen få klikk. Det er ikke nødvendig å be om et nytt SIM-kort og vente noen dager på at det skal leveres… I praksis har imidlertid eSim ennå ikke blitt implementert mye på det gamle kontinentet.

Foreløpig påvirker denne endringen bare USA. Vi mistenker det, men det er mest sannsynlig at Apple har til hensikt å fjerne SIM-porten fra alle sine terminaler på lang sikt, også i Europa.

En ting er sikkert: Det klassiske SIM-kortet lever sine siste timer. Tradisjonelt, når Apple bestemmer seg for å fjerne en teknologi eller en port fra terminalene sine, gjør resten av spillerne det samme.

_
Følg Belgia-iphone på Facebook, Youtube Y instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Norge blant landene med lavest kvinneandel i profesjonsstudier

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *